Sayfa 641/1002 İlkİlk ... 141541591631639640641642643651691741 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 5,121 - 5,128 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Dolara müdahale ile 8.51,ama 50 altına inmiyor.
    Küçücük , kısacık bir Cırcır böceğiyle karınca hikayesi bile aslında insana çok ders verebilirmiş.
    Onu dahi okuyup ders çıkarmayan insanlar şimdi ne yapsa olmuyor. Yukarı tükürse bıyık aşağı tükürse sakal.

Faiz arttirsan olmaz , arttırmasan olmaz , satacak dolar yok gelecek dolar yok . Üretim yok tüketim çok.

Ama her senaryonun sonunda zevk alması gereken kesim biz oluyoruz.

2.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    İşlerine gelsin Osmanlı padişahlarına bile tweet attırır bunlar .
    Üstad bilirsiniz twit aleminde hala rahmetli can yüceller, hazreti mevlanalar hala twit atar.

İşlerine geldiğinde mezardaki mütevvafaları kaldırıp oy kullandırttıklarını gördük, twit nedir ki

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by izmirli_hoca Yazıyı Oku
    Plato'dan beri sizi takip eden bir kişi olarak, umuyorum ki bu başlıkta yazdığınız yazı ve yaptığınız analizlerin sayısı artar Sn izmirli_hoca. Tebrik ediyor, depremde uğradığınız sıkıntılar nedeniyle geçmiş olsun diyorum.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Islak sopalarla 8,58’den 8,51’e düştü.

Dayak klubü.
    Akşam kolay, paçaları yiyorsa gündüz düşürsünler. [emoji16]
    Olay açık seçik ortada aslında. Yapılmak istenen şey net. Şirketler iflas ettirilmek isteniyor. Damat ne demişti, ufukta gelmeye hazırlanan sermaye görünüyordu. Bu sermaye (kimin olduğunu söylemeye gerek yok) gelecek ve tüm büyük şirketler belirli bir grubun eline geçecektir.
    Olay açıktır, ülkenin tamamen üstüne çökme operasyonudur bu. Tek bilinmeyen ise, bu sermayenin ne zaman ülkeye sokulacağı.

Ekonomi tıkırında, ekonomi tıkırında,
    Kriz var, kriz var, bunalım var.
    Bir güzel insan daha, Timur Selçuk güzel atına binip gitti. Demirin tuncuna, insanın p.çine kalıyoruz her geçen gün.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5. sanki birileri mb yi ıslak sopalarla dövüyor da, küsüp gitmesinler diye sonra geri çekiliyor. sonra devam..

6. Değerli forumdaşlarım, uzun bir hastane serüveninden sonra bu akşam evime geldim. Çok şükür yemeğimi yiyebiliyor, tuvaletime gidebiliyorum. Ama eski halime dönmem için uzunca zaman gerekiyor.

Sağlığınızın değerini koruyunuz. Parayla- pulla ölçülmüyor. O anda hiç bir şeyin önemi kalmıyor. Artık akışına bıraktım. Kendimi iyi hissettikçe foruma girebileceğim. Para işlerini komple oğluma devrettim. Ben canımın derdine düştüm. Hastane işini ne siz sorun ne ben anlatayım. ALLAH kimseyi düşürmesin. Şimdilik esen kalınız.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Değerli forumdaşlarım, uzun bir hastane serüveninden sonra bu akşam evime geldim. Çok şükür yemeğimi yiyebiliyor, tuvaletime gidebiliyorum. Ama eski halime dönmem için uzunca zaman gerekiyor.

Sağlığınızın değerini koruyunuz. Parayla- pulla ölçülmüyor. O anda hiç bir şeyin önemi kalmıyor. Artık akışına bıraktım. Kendimi iyi hissettikçe foruma girebileceğim. Para işlerini komple oğluma devrettim. Ben canımın derdine düştüm. Hastane işini ne siz sorun ne ben anlatayım. ALLAH kimseyi düşürmesin. Şimdilik esen kalınız.
    Çok merak ettik abi seni . Geçmiş olsun. Umarım hızlıca eski sağlığına kavuşursun.

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Değerli forumdaşlarım, uzun bir hastane serüveninden sonra bu akşam evime geldim. Çok şükür yemeğimi yiyebiliyor, tuvaletime gidebiliyorum. Ama eski halime dönmem için uzunca zaman gerekiyor.

Sn ressam çok merak ettik,sağlığınıza kavuşmanıza çok sevindim.

Sayfa 641/1002 İlkİlk ... 141541591631639640641642643651691741 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •