Sayfa 645/990 İlkİlk ... 145545595635643644645646647655695745 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 5,153 - 5,160 arası.

Konu: Viop XLVII

1.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    17,90 akkız vadelisi bitti...

sıfır....

artık uçabilirsin...

ben bitirdim 20 liraya git artık...
    16,44 spottan %8 aşağıdan yerine konuldu...

vade geçiş dönemi vadeliyle uğraşamam sapıtıyor...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Martta borsadan çıkarım diyorlardı, bunu duyan daha akıllılar Şubatta biz çıkarız onlar Martta çıksın dedi. Pala ise 2 Ocakta şalteri indirdi, resim bu

Geçen yılın ocak ayı Dow grafiği ile bizim bu yılın ocak grafiği çok benzer.

biz bunu 6 ocakta yazdık efendim. yazdık da biz satıp çıktık mı? hayır :D

Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    herkes diyordu ki marttan sonra ben borsada olmam. olay marta kalmayabilir, daha doğrusu tamam ky martta çıksın onların çıkışını bekleyelim denmez . kurda hafif hareketlenmeler, altın sertifikasında alel acele yapılan alımlar ve açılan marj. bence bazı kişi/kurumlar bize bu kadar yeter üstü kalsın deyip sofradan kalkmaya başladı.

ben de son 3 günlük hareketlerle mega boğanın bittiğini, artık sadece (gerçekten ederi olan şirketlerin) bilanço dönemi hareketini yapacağını düşünmeye başladım. balon tahtalar o zirveleri uzun yıllar görmeyebilir, çok seçici ve dikkatli olunması gereken bir dönemdeyiz. tepki alımları elbet olacaktır, bazı tahtalar elbet yukarıları yine deneyecektir.
    borsada psikoloyi yönetememek budur işte. aman ben satarım yükselir, benim hisselerim pahalı değil diye düşününce, wishful thinking'in zararları

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,209
    Blog Entries
    1
    Dogalgaz aşırı düşük olduğu için çıkartmak anlamsız mı oldu acaba?

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

4. hatırlatma da bulunayım.çarsamba günün en dibi 5102.bugün orayı test etti.diyelim ki hafta içi ikili dip yaptı.yapmadı ise geri çekilmede bu kez 5102 de dururmu mesele burda hazır durmasak da şöyle bi 4975 leri ziyaret etsek miki derse ne olur.hani bende bırazcık bugunluk az bi şey aldım idareli olmak lazım .geçtiğimiz günlerde sesli düşünmüştüm.aklıma geldi birde ben bi cuma daha görürüz gibi durum var tekrar döndü ekdeks 7000 ler yada üzeri yolculuk başlıyor demek için.mazota dikkat lazım olacak.sesli düşünuyorum beni bağlar.

5.  Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    biz bunu 6 ocakta yazdık efendim. yazdık da biz satıp çıktık mı? hayır :D

borsada psikoloyi yönetememek budur işte. wishful thinking..
    Borsadaki en zor psikoloji ekranlar yemyeşilken satış yapmak.

Kıpkırmızıyken almak daha kolay geliyor bana ama yemyeşilken satmak her zaman zor gelmiştir.

Şu sıra kumar bağımlılarını araştırıyorum kazanmanın beyinde tetiklediği yerler bambaşka bir haz duygusu yaratıyormuş. Kaldıraçlı işlem yapıp kazanmanın da aynı bölgeyi tetiklediğini düşünüyorum. En büyük haz ise kaldıraçlı shorttan para kazanmak. Bu yüzden komple batık shortçu komple batık longcudan daha fazladır.

6.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Dogalgaz aşırı düşük olduğu için çıkartmak anlamsız mı oldu acaba?
    olur mu REİSE seçim kazandıracaksa maliyeti iki kat bile olsa hiç önemi yok
    beş tepe ve diğer saraylar misali ....

7. Ekranımda tek yeşil kalan tüp, diğerleri komple kırmızı.
    Bakınca domatis tarlasında tek hıyar gibi duruy
    Hamdım Piştim Yandım

8. Bilgisayarda basit bir oyun bulup fiyatları izlerken kazanma isteğini orası ile gidermek lazım.

spider kolay, briç iyi, satranç kafa yoruyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 645/990 İlkİlk ... 145545595635643644645646647655695745 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •