Dogalgaz aşırı düşük olduğu için çıkartmak anlamsız mı oldu acaba?![]()
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
hatırlatma da bulunayım.çarsamba günün en dibi 5102.bugün orayı test etti.diyelim ki hafta içi ikili dip yaptı.yapmadı ise geri çekilmede bu kez 5102 de dururmu mesele burda hazır durmasak da şöyle bi 4975 leri ziyaret etsek miki derse ne olur.hani bende bırazcık bugunluk az bi şey aldım idareli olmak lazım .geçtiğimiz günlerde sesli düşünmüştüm.aklıma geldi birde ben bi cuma daha görürüz gibi durum var tekrar döndü ekdeks 7000 ler yada üzeri yolculuk başlıyor demek için.mazota dikkat lazım olacak.sesli düşünuyorum beni bağlar.
Borsadaki en zor psikoloji ekranlar yemyeşilken satış yapmak.
Kıpkırmızıyken almak daha kolay geliyor bana ama yemyeşilken satmak her zaman zor gelmiştir.
Şu sıra kumar bağımlılarını araştırıyorum kazanmanın beyinde tetiklediği yerler bambaşka bir haz duygusu yaratıyormuş. Kaldıraçlı işlem yapıp kazanmanın da aynı bölgeyi tetiklediğini düşünüyorum. En büyük haz ise kaldıraçlı shorttan para kazanmak. Bu yüzden komple batık shortçu komple batık longcudan daha fazladır.
Ekranımda tek yeşil kalan tüp, diğerleri komple kırmızı.
Bakınca domatis tarlasında tek hıyar gibi duruy![]()
Hamdım Piştim Yandım
Bilgisayarda basit bir oyun bulup fiyatları izlerken kazanma isteğini orası ile gidermek lazım.
spider kolay, briç iyi, satranç kafa yoruyor.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yer İmleri