Oldum olası sevemedim barçayı
Oldum olası sevemedim barçayı
bir halt olacağı yok.
Adı sanı duyulmamış bir parti protesto başlatmış deniyor İstanbul ' da . Yakınlarınıza engel olun.
economistin yeni sayısında, erdogan seems to win back the city by hook or by crook, diye yazmış
güzel tespit...!!
dünyanın en ücra köşelerinde bile tek adam ve diktatörlükler sona erdirilirken bu yol yol degil
bundan 6 ay önce ülke için kaos senaryoları anlatanlara hadi ordan sacma derken
bugünki gelinen noktaya bakınca acabamı demekten kendimi alamıyorum
tunus mısır libya suriye ırak daki süreçler sebep ve sonuçlar incelenmeli
bunun farkına varan gül davutoglu bile
demokrasi diye seslerini çıkarıyorsa demekki durum ciddi
Son düzenleme : erman07; 08-05-2019 saat: 00:58.
Bu forumun uyelerinin cogunun sahip olduklari umit ve yasadiklari heyecan karsisinda onlari gipta ediyorum. Allahtan butun temennim bu umit ve beklentilerinizin dogru cikmasidir.
Ben daha gercekci ve dogru bir bakis acisina sahip olabilmek icin elimden geldigi olcude tarafsiz bakmaya calisiyorum.
Ne yazikki Turkiye su anda Venezuela'ya benzer kaotik bir siyasi surecten gectigini dusunuyorum....
Erdogan=Madurro
Imamoglu=Guaido
Buyuk ulkeler tarafindan her zaman uzerine sayisiz projeler hayata gecirilen 3.dunya ulkeleriden biri oldugumuzu unutmayalim....
Sadece Sonn 20 yilda dis kaynakli yasadigimiz projelerden bir kaci..
28 Subat bir proje idi.
2001 ekonomik kriz bir proje idi.
Aponun Turkiyeye teslim edilmesi bir proje idi.
Hatta RTE nin cezaevine gonderilmesi bile bir kurgu isi idi. Bu olaylarin yarattigi siyasi sonuclarin ne oldugunu hepiniz bilirsiniz zaten....
Erdogan bir proje urunuydu. Ama Tutmadi
Kilicdaroglu bir proje urunuydu. Oda Tutmadi.
Simdi Imamoglu projesi devrede.... Bu proje icinde ne gerekiyorsa yapilacaktir. Tutar yada tutmaz zamanla gorecegiz.
Rahmetli Mahir Kaymak'n bir sozu vardi... En buyuk ajan, ajan oldugunu bilmiyendir diyordu....
Dolar 6.17 TR sabah 4 itibari ile
Yer İmleri