Sayfa 648/1000 İlkİlk ... 148548598638646647648649650658698748 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 5,177 - 5,184 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - I

1.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Bizim merkez toplantısı ne zaman arkadaşlar, bu hafta mıydı?

Hükümetin tabanı dolara çok dikkat ediyor, bir indirim gelmez diye düşünüyorum ama sabit bırakırsa piyasa nasıl karşılar?
    12 haziran Çarşamba MB
    18/19 Haziran FED

2.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Bizim merkez toplantısı ne zaman arkadaşlar, bu hafta mıydı?

Hükümetin tabanı dolara çok dikkat ediyor, bir indirim gelmez diye düşünüyorum ama sabit bırakırsa piyasa nasıl karşılar?
    12 haziranda toplanacak. Gündem aşağıda ki linkte.
    Sonrasında merkez bankası kararı fiyatlanacak.

https://youtu.be/xD50cClfi60

3. Artırım bekleyen olmadığına göre 2 seçenek var. 1- sabit kalacak 2- faiz düşerecek 2 veya 3 puan.

4. Bizim MB kararı kadar hatta ondan da önemli olan bir hafta sonraki FED kararı olacak.

5. 5.8190 altında agresif ( yüksek montan ) kısa vadeli short açarım ( eğer haber akışında bir değşiklik olmaz ise ) .
    Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı

6.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Artırım bekleyen olmadığına göre 2 seçenek var. 1- sabit kalacak 2- faiz düşerecek 2 veya 3 puan.
    şahsi fikrim secim öncesi dolara bu kadar her türlü baskılama şekli uygulanırken bence acele kararla faiz i düşürecegini sanmıyorum
    tabiki bu benim fikrim
    ekonomin rayına girdi imajı yaratmak için de 2 3 puan indirim de yapıla bilir belkide bayram baskılama bunun için di
    s 400 de 2 ay bir zaman kazanılmışken yapılabilirmi neden olmasın fed faiz arttırmayacagına göre 1 haftalık sıkıntı ile fed kararı ve destegi ile secime 6 altında bır kurla girmeyi hedefleye bilirler hem halka hem iş insanlarına şirinlik yapmış olurlar

Alıntı Originally Posted by erman07 Yazıyı Oku
    şahsi fikrim secim öncesi dolara bu kadar her türlü baskılama şekli uygulanırken bence acele kararla faiz i düşürecegini sanmıyorum
    tabiki bu benim fikrim
    ekonomin rayına girdi imajı yaratmak için de 2 3 puan indirim de yapıla bilir belkide bayram baskılama bunun için di
    s 400 de 2 ay bir zaman kazanılmışken yapılabilirmi neden olmasın fed faiz arttırmayacagına göre 1 haftalık sıkıntı ile fed kararı ve destegi ile secime 6 altında bır kurla girmeyi hedefleye bilirler hem halka hem iş insanlarına şirinlik yapmış olurlar
    Yapamazlar...seçim öncesi dolar 6.25 e gider ..

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8. benim gorusum faiz sabit kalir
    23 haziranda secim olur
    ardindan 10 gun icinde olagan ustu toplanip faiz iner..
    sonucta 4 yil secim mecim yok..

Sayfa 648/1000 İlkİlk ... 148548598638646647648649650658698748 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •