Sayfa 65/469 İlkİlk ... 1555636465666775115165 ... SonSon
Arama sonucu : 3745 madde; 513 - 520 arası.

Konu: EGPRO - Ege Profil

oha yauf 8,89du 8,72 olmuş şimdi yauf.....kademe atabilcek olan var mı???

2.  Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    oha yauf 8,89du 8,72 olmuş şimdi yauf.....kademe atabilcek olan var mı???
    daha çok git gel yapar ama az kaldı, maşallah buranın yatırımcısı çok soğuk kanlı ytd.

3. Ya aklımı kurcalayan sorulardan biri de borsadan elde edilen gelirin caiz olup olmadığı? Dün arkadaş kafamı karıştırdı, sizce haram midir ?

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by unitaliano Yazıyı Oku
    Ya aklımı kurcalayan sorulardan biri de borsadan elde edilen gelirin caiz olup olmadığı? Dün arkadaş kafamı karıştırdı, sizce haram midir ?

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    valla ben de bazen düşündüğümde kafam karışıyor!

alıp uzun süreli beklesen neyse ama gün için de 10 kere al-sat yapınca kumara giriyor gibi!

5. gidip banka hissesi, bilinmedik yatırım ortaklıgi kağıdı, afes benzeri hisseler alırsanız tabiki haram ben dikkat ediyorum bu konuda ama normal pvc yapan bi kağıt almışız haram olduğunu düşünmüyorum çünkü ortak oluyoruz bi nevi ticaret, ortak olunan Şirket değer de kazanabilir kayıpta edebilir dikkat etmek lazım, şahsi fikrimdir yatırım tavsiyesi içermez şimdi Pimas uçtu biz neyi bekliyoruz sizce analiz yapacak arkadaşlar var mı?

6. EGPRO - Ege Profil

Alıntı Originally Posted by legalhigh Yazıyı Oku
    gidip banka hissesi, bilinmedik yatırım ortaklıgi kağıdı, afes benzeri hisseler alırsanız tabiki haram ben dikkat ediyorum bu konuda ama normal pvc yapan bi kağıt almışız haram olduğunu düşünmüyorum çünkü ortak oluyoruz bi nevi ticaret, ortak olunan Şirket değer de kazanabilir kayıpta edebilir dikkat etmek lazım, şahsi fikrimdir yatırım tavsiyesi içermez şimdi Pimas uçtu biz neyi bekliyoruz sizce analiz yapacak arkadaşlar var mı?

Bizim esteban kayıplarını telafi etmeye çalışıyor zannımca, ancaak MoToR o kadar ısındıki nerdeyse alev almak üzere;) Biraz daha beklerse motor elinde gümleyecek....,, Valla ıykum açılsın diye içe içe beni kahve kolik yaptı namıssız..,,

Ytd

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by money_money Yazıyı Oku
    Bizim esteban kayıplarını telafi etmeye çalışıyor zannımca, ancaak MoToR o kadar ısındıki nerdeyse alev almak üzere;) Biraz daha beklerse motor elinde gümleyecek....,, Valla ıykum açılsın diye içe içe beni kahve kolik yaptı namıssız..,,

Ytd

Yorumsuz

Ytd

Sayfa 65/469 İlkİlk ... 1555636465666775115165 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •