Sayfa 65/137 İlkİlk ... 1555636465666775115 ... SonSon
Arama sonucu : 1094 madde; 513 - 520 arası.

Konu: Viop LXV

yeni barış süreci başlamadan bitmiş görünüyor.. zaten böyle olacağı başından belliydi.

mecliste görüşülmesi yerine 2 3 kişi arasında pazarlıkla. sırf anayasa değiştirmek için kendi taraflarına demi çekmekti.

dem akıllı olanı yabdı kendince.. silah bıraktık demek yerine pkk adı altında faaliyet göstermeyecez dedi.

eee ?

pkk nın adını pydkk yaparsın olur biter deyor.

önce hele bi pkklıları serbest bırakın falan filen.

tıkandılar yine.

neyse.

bu durumda chp ye yeniden sıkıştırmak adına özelde içeri girebilü...

bunnar iyice sıkıştı sarayda.

2.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Onlar yapinca özgürlük Türküm dersen irkcilik. Bu ulkede Turkum demek suc oldu
    dün bahçelinin konuşmasını dinle yeni kimlik diyor
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

uzun aradan sonra.....bugün 26 adet LONG yönlü ilk pozumu 10415 ortalama ile açtım............... ters hareket bekliyorum çok enerji birikti.....alırsa çok kişi telef olacak......

4. Daily Bozkurt
    @dailybozkurt
    ·
    4s
    Devlet Bahçeli:

"Gerçekten bir şeyin vakti vardır. O vakit yaklaşmıştır.

O vakit, Türkiye Yüzyılı ile simgelenmekte, yeni bir milli kimlik ve kardeşlik asrı ile tebarüz etmektedir.â€
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    uzun aradan sonra.....bugün 26 adet LONG yönlü ilk pozumu 10415 ortalama ile açtım............... ters hareket bekliyorum çok enerji birikti.....alırsa çok kişi telef olacak......
    Ha şöyle yaw
    boyuna çalıdibinde sessiz sessiz bekliyodun aylarca nasıl durdun işlemsiz hayret doğrusu
    Özledik ryil tim vurkaçlarını
    Bol sans
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ha şöyle yaw
    boyuna çalıdibinde sessiz sessiz bekliyodun aylarca nasıl durdun işlemsiz hayret doğrusu
    Özledik ryil tim vurkaçlarını
    Bol sans
    dayıcım ons da işlem yapıyordum......bugün ons da 21.00 da çok sert hareketler olacak....orada işlem yapmayacam....orası bir durulsun.....Saana da bol kazanşlar ALLAH utandırmasın......
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

7.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    yeni barış süreci başlamadan bitmiş görünüyor.. zaten böyle olacağı başından belliydi.

mecliste görüşülmesi yerine 2 3 kişi arasında pazarlıkla. sırf anayasa değiştirmek için kendi taraflarına demi çekmekti.

dem akıllı olanı yabdı kendince.. silah bıraktık demek yerine pkk adı altında faaliyet göstermeyecez dedi.

eee ?

pkk nın adını pydkk yaparsın olur biter deyor.

önce hele bi pkklıları serbest bırakın falan filen.

tıkandılar yine.

neyse.

bu durumda chp ye yeniden sıkıştırmak adına özelde içeri girebilü...

bunnar iyice sıkıştı sarayda.

Sarayin tek plani cumhurbaskani secilme sartlarini yumusatmak. En cok oy alan cumhurbaskani olur madddesi seklinde anayasa degisti mi gerisi umurlarinda bile degil. Selahattin demirtasi salarlar cumhurbaskani adayi yaparlar tayyip erdoganda bu denklemde yeniden cumhurbaskani olur. Planlari bu

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    dün bahçelinin konuşmasını dinle yeni kimlik diyor
    böyle böyle sindo...

yarın birgünde yeni bayrak derler...

bizim insanımız uzun vadeli düşünmez.. insanoğlu ömrü 100 yıl ama devletlerin uzun planları 250-500 senelik.

neden en az 250 sene olduklarını bi düşün

Sayfa 65/137 İlkİlk ... 1555636465666775115 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •