Sayfa 650/1009 İlkİlk ... 150550600640648649650651652660700750 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 5,193 - 5,200 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Aynı fikirdeyim , bu sığıra sırf muhalefet ediyor diye değer atfetmek onunla aynı ahırda saman yemek olur . Muhalefet edeceksin ama ayağa düşürmeden , yoksa ne farkın kalır ....
    Çok fazla Godfather, Soprano, Kurtlar Vadisi, EDHO izlemekten...zaten evvelden ezelden padişaha bayrak açmış dağa çıkmış eşkiyaya sempatisi de vardır yurdum insanının...

Daha dün kanımızla duş alacak adamdan, iktidarla miting yapan mafyadan medet umar hale düştü vatandaş. Şimdi de çakma taklitleri türedi.

Tabi, demek ki Botokslunun bir kriminal zekası daha da önemlisi duygusal zekası var ki, bu kadar eşkiyanın başına geçebilmiş, bunu da keşfetmiş olduk eşantiyondan. Adam devlet arşivi gibi arşiv yapmış kendine beslemelerinden gelenlerle..

2. Şu teee eskiden bir MB başkanımız vardı, hani tam devalüasyon açıklamadan önceki gün, hesabındaki TL lerle dolar almış, hepi topu 50.000 dolar, o ortaya çıkmıştı da, adamı vatan haini ilan etmiştik.

Bi tane de Ekonomi Bakanımız vardı, faizler çıldırmıştı, gecelik repolar %1000 lere falan vurmuştu da, adam memleketi düşürdüğü durumu kendine yedirememişti, kafaya sıkmıştı, mermi ağzının üst damağından girip alnında çıkınca yırtmıştı.

İSKİ skandalı patlamıştı, ortada dönen para hepi topu 1.5 milyon dolar...Şimdi google dan baktım 670 bin mark, 30 bin dolar....Günlerce konuşuldu yazıldı çizildi.

Çağ atladık çağ...50.000 dolar mı pehh dilenciye sadaka mı veriyon uleyn...Güle oynaya geziyorlar şimdi...

3. Mevsimlik Vatanseverler

4. İçinde yumuşak G de yok ama....

5.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Şu teee eskiden bir MB başkanımız vardı, hani tam devalüasyon açıklamadan önceki gün, hesabındaki TL lerle dolar almış, hepi topu 50.000 dolar, o ortaya çıkmıştı da, adamı vatan haini ilan etmiştik.

Bi tane de Ekonomi Bakanımız vardı, faizler çıldırmıştı, gecelik repolar %1000 lere falan vurmuştu da, adam memleketi düşürdüğü durumu kendine yedirememişti, kafaya sıkmıştı, mermi ağzının üst damağından girip alnında çıkınca yırtmıştı.

İSKİ skandalı patlamıştı, ortada dönen para hepi topu 1.5 milyon dolar...Şimdi google dan baktım 670 bin mark, 30 bin dolar....Günlerce konuşuldu yazıldı çizildi.

Çağ atladık çağ...50.000 dolar mı pehh dilenciye sadaka mı veriyon uleyn...Güle oynaya geziyorlar şimdi...
    Yazık oldu bu abiler az paraya karşılık itibar kaybettiler , Gazi amca gazi oldu 50k USD için .

Bugün sadece bir saat 300 000 USD ediyor bak ülkemiz nasıl da ilerlemiş , bazı konularda .

6.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Mevsimlik Vatanseverler
    Baksana bu yeni cikan Diyarbakirli'da Turan'ci.

Yani mafya isen mutlaka ulkucu olacaksin.

Yap bunu MHP il baskani, herkesi kendi kaninda yikasin.

7.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Kiracılarına yüksek kira zammı yapan ev sahipleri için yüzde 25 lik sınır getirilmişti. 1 Temmuz tarihinde sonra erecek olan düzenleme sonrası kiracılar tedirgin olurken, Bakan Murat Kurum dan kiracıları rahatlatacak açıklama geldi.

Bakan Kurum, 1 Temmuz ayında sona erecek olan yüzde 25'lik zam sınırının uzatılacağını belirtti. Sürenin ne kadar olacağı hakkında ise yakın zamanda açıklama yapılacağı belirtiliyor.

https://www.karar.com/guncel-haberle...-geldi-1745320

Süre ne zaman uzatilacak ?

14 Mayis'tan sonra tabiki.
    O kadar ince fikirli ki bunlar, uzatma karari secimden once aciklanmayacak, hem ev sahibinden hem kiracidan belki bir oy gelir derdindeler. O vatandas o kirayi nasil oduyor, umurundami bunlarin.

Valla ben sedat peker den de bu muhammet yakut dan da medet umarım.Sedat peker sıradan bir ülkedeki muhalefete hükümeti yirmi kez düşürtecek ifşada bulundu.Biz hala botokslu eşkiya ,kurtlar vadisi vs modundayız.Yahu sedat peker daha ne yapsın ayrıntılara gerek yok neler neler anlattı.Bu yeni muhammet yakuta gelince adam bismillah dedi aktifbankı açıkladı.O açıkladığı videoyu ben defalarca izledim,yavaşlatıp durdurup elinle ekrana tuttuğu şemayı okudum.halkbankın benzeri bir olay hem de tamamen sahte faturalarda işi içinde olmak kaydıyla aynen burda da var .Halkbank olayının aynı bu iş..Halkbank olayı kaç yıldır canımıza okudu.Bu olay ilerde başımıza iş açar mı açmaz mı bu nedir diyen ne bu topikte var ne medyada var ne de gündemde.Herkes aman ben bu işe karışmıyayım modunda ,az bişi bulaşan serdar akinanın da kulağı çekildi galiba.Ben buna inanamıyorum.Bu muhammet yakut olayı nasıl magazinleştirilir nasıl sulandırılır aklım havsalam almıyor.Yahu o aktifbank videosunda belgenin allahı var,bu konuyu yetkili kişiler belli nedenlerle görmezden gelebilir bunu anlarım,ama aklı başında finanstan az bişi anlıyan biri tek başına o belgenin sedat peker in dört beş videosu kadar önemli olduğunu anlar bilir.Burda genel bir üç maymun olayı var topik olarak da sanırım bizde aynı modaya uyuyoruz.Hadi bakalım öyle olsun,kurtlar vadisi,çakma sedat peker,kürt ağzı bozuk,ben ne diyo anlamıyorum ,hani belge falan deyip geçelim.Bu da böyle olsun.Bakalım nerelere varacağız.

Sayfa 650/1009 İlkİlk ... 150550600640648649650651652660700750 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •