Dolar bu seviyelerden alınır mı?
aracı kurum biraz daha bekle dedi,ne yapmalıyım?
elimde biraz var zarar yazdı.
Dolar bu seviyelerden alınır mı?
aracı kurum biraz daha bekle dedi,ne yapmalıyım?
elimde biraz var zarar yazdı.
Neyse maç devam ediyor,baya da heyecanlı seyre devam edelim bakalım neler olacak.Son altı aydır dolar ve altın kısmında terste kaldığımız kesin,ama realite bu değil.1993 te de ortalık gayet iyiydi sonra 1994 geldi,isteyen o zamanki dolar grafiklerine falan bakabilir.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Sn ressam ben doların değerine inanmıyorum,amerika bu kadar dolar basarken dolar artamaz,o yüzden ağırlıklı yatırımım altın gümüş platin.Dolar çöp ama TL o kadar değersizleştiriliyor ki çirkinler yarışmasında görece dolar güzel kalıyor.Dolar TL paritesinde bizim memlekette TL asla galip gelemez,çünkü sistem öyle kurulmuştur.Arada devaulasyonlar şarttır,şu ara da onlardan birinin arefesindeyiz,elbet bir çıkış sonrası gene yukarlarda bir yerde denge kurulur.Ama 7.20 ler 8 ler falan dolar için manasız,denge çok daha yukarda bir yerde kurulur yakında,neyse bunlar hep tahmin tabi.
Sizin düşüncelerinize ben çok değer veriyorum,çok yararlanıyorum.Haklı çıkmak konusuna gelince elbet realitede siz haklı çıktınız.Sanırım dolar 7.65 falandı ben satarım dediniz sattınız,yaptığınız hareket sizi haklı çıkardı.Ben elbette haksız çıktım o ayrı konu sayın ressam.
adamlar açıkca yerliyi silkelemeye çalışıyor.
Yer İmleri