Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım mı.?

Oylayan
145. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon patladı, nakitte fırsat beklenmelidir

85 58.62%
  • dolar/euro bozdurup, yatırım yapmak mantıklı

18 12.41%
  • Faizler inerse, şimdi almak mantıklı değil

12 8.28%
  • Faizler inişe geçince alacağım, şimdi kiracılık daha karlı

20 13.79%
  • ev alacak, para da yok, kredi çekip ödeyecek iş'de yok

18 12.41%
  • Dünya malı dünyada kalsın, ben ahirete yatırım yapıyorum kardeşim, ne evi.

4 2.76%
Multiple Choice Poll.
Sayfa 654/1002 İlkİlk ... 154554604644652653654655656664704754 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 5,225 - 5,232 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    Hocam "Ben hisseye aşık olmam yatırımlarım labildir. Yükselince acımam hemen satarım." demişsiniz ama resmen aşık olmuşsunuz hisseye. Yükselince satarım demişsiniz ama yüzde 450 kar sağlayana kadar da satmamışsınız. Bu ne çelişki ve tutarsızlıktır öyle, alkışlar size [emoji122]
    Hayır, bekleyip satmasam %950 karım olurdu. Yükseldikçe sattığım için kar %450'de kaldı. Uzun vade yatırımı sevsem de yükseleni yollarım temettü alıyorum diye hissenin tekrar dibe dönmesini vb. Beklemem primi görünce vedalaşırım.

Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz.
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

Evleri hep TL kredi ile alırım, pahalı ev almam en fazla 200 kira çarpanlı alırım. Hiçbir evi de satmam eğer kiracı bulmada sıkıntısı olan bir lokalizasyonda değilse. Bakın sattığınızı yerine koyamama riskiniz var her zaman ama hisseler için bu geçerli değildir. Nerelerden nerelere düşen çok hisse gördüm ama yarı ya da üçte bir fiyatına - şişirme fiyat değilse- inen hiç gayrimenkul görmedim.

Bu borsa rallisinde kazandıklarımla da nasipse kira çarpanı uygun ev ya da işyeri bulursam hemen alırım.

Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz.
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

3.  Alıntı Originally Posted by esramarka Yazıyı Oku
    Evleri hep TL kredi ile alırım, pahalı ev almam en fazla 200 kira çarpanlı alırım. Hiçbir evi de satmam eğer kiracı bulmada sıkıntısı olan bir lokalizasyonda değilse. Bakın sattığınızı yerine koyamama riskiniz var her zaman ama hisseler için bu geçerli değildir. Nerelerden nerelere düşen çok hisse gördüm ama yarı ya da üçte bir fiyatına - şişirme fiyat değilse- inen hiç gayrimenkul görmedim.

Bu borsa rallisinde kazandıklarımla da nasipse kira çarpanı uygun ev ya da işyeri bulursam hemen alırım.

Herkesin yatırım şekli farklıdır sizin gibi borsayı kumar gören insanlar için bu geçerli olmayabilir ama gerçekten borsayı yatırım amacı görenler için en iyi yatırım aracı her zaman borsa olmuştur çünkü seçeneği çok likitide si yüksek ben 3 senede borsadan yüzde 2000 kar ettim varsa böyle gayrimenkul yatırımı onuda yapalım gayrimenkul 3 senede enflasyon ve faiz kıskacında ne getirdi sahiplerine 2 ay önce 500 bin olan gayrimenkul şimdi 700 oldu diye seviliniyor peki 700 olan gayrimenkulun aynı yuzdesel oranda kar sağlaması ne kadar zaman alacaktır bunlar için hangi gerekli parametrelere dikkat ediyorsunuz merak ettim

DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by horhoti Yazıyı Oku
    Herkesin yatırım şekli farklıdır sizin gibi borsayı kumar gören insanlar için bu geçerli olmayabilir ama gerçekten borsayı yatırım amacı görenler için en iyi yatırım aracı her zaman borsa olmuştur çünkü seçeneği çok likitide si yüksek ben 3 senede borsadan yüzde 2000 kar ettim varsa böyle gayrimenkul yatırımı onuda yapalım gayrimenkul 3 senede enflasyon ve faiz kıskacında ne getirdi sahiplerine 2 ay önce 500 bin olan gayrimenkul şimdi 700 oldu diye seviliniyor peki 700 olan gayrimenkulun aynı yuzdesel oranda kar sağlaması ne kadar zaman alacaktır bunlar için hangi gerekli parametrelere dikkat ediyorsunuz merak ettim

DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sayın horhoti. Borsa kadar kazandırabilen hiçbir yatırım aracı yoktur. Benim bahsettiğim pasif gelir. Borsanın temettü dışında pasif gelir getirme şansı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Harita Yazıyı Oku
    Tuvalet kağıdı olayından sonra Mahfi eğilmez benim için kaale alınacak birisi değil.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Benim icin de...

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

6.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Benim icin de...

Syg,
    Bu tuvalet kağıdı olayı nedir acaba?

7.  Alıntı Originally Posted by Harita Yazıyı Oku
    Tuvalet kağıdı olayından sonra Mahfi eğilmez benim için kaale alınacak birisi değil.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
     Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Benim icin de...

Syg,
     Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    Bu tuvalet kağıdı olayı nedir acaba?
    Buyrun.

https://twitter.com/mahfiegilmez/sta...08243934150664
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

8.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Teşekkürler.

Sayfa 654/1002 İlkİlk ... 154554604644652653654655656664704754 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •