Sayfa 654/2496 İlkİlk ... 15455460464465265365465565666470475411541654 ... SonSon
Arama sonucu : 19968 madde; 5,225 - 5,232 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. #SONDAKİKA
    🔴 Türk savaş uçaklarına, Yunan F-16'larınca radar kilidi atılarak tacizde bulunuldu.

2. Fatih Ali Canli
    @ProfFatihACanli
    ·
    15s
    mRNA’ nın gerçekte bir yazılım olduğunu idrak ettiğiniz gün ancak sizlerle konuşmaya başlayabiliriz.

3. 🔥Abd ve İngiltere’den sonra iç karışıklıkla boğuşan Pakistan da tüm vatandaşlarına Ukrayna’dan ayrılma çağrısı yaptı.

4. F. Sibel Gürcihan
    @FSYuksek
    1-Aile Hekimi: D vitamini alıyor musunuz?
    Ben: Yaz aylarında almıyorum.
    AH: Yaz kış almalısınız.
    Ben: Öyle mi? Şunu insanlara kışın verseydiniz pek çok kişi covid'den ölmeyecekti. Bırakın vermeyi, D vitamini testi bile yasaklandı.
    AH: Yaa, sormayın..maalesef..++
    2-BEN: Demek maalesef?
    AH: Ben yazayım size bir D vitamini
    B: Tahlil yapmadan mı? Belki de D vitaminim yeterlidir, fazlası depolanıyor ve sakıncalı olabilir biliyorsunuz.
    AH: Tahlile gerek yok, mutlaka ek****** o..
    BEN: Ten rengimden mi anladınız?
    ++
    3-AH: D vitamini tahlili yapmıyoruz biz zaten.Uzman hekimin istemesi ve hastanede yaptırmanız lazım..
    BEN: Tahlil yapamıyorsunuz ama eksik mi fazla mı olduğuna bakmadan ilaç yazıyorsunuz öyle mi?
    AH: Bize gelen talimat öyle..
    Gördüğünüz gibi"talimatla"toplu tedavi böyle bir şey++
    4-Kışın insanlara D vitamini vermediler, üstelik tahlili yasakladılar. Kendi kendilerine D vitamini alanları "cahil" ilan ettiler, Belki sırf Dvitaminjpek çok insanı kurtaracaktı. Şimdi 30 derece sıcakta, tahlil yapmadan gelene geçene D vitamini yazıyorlar.++
    5-Sonra da "Tıbba güvenin, doktorlara güvenin"...Ben tahlil yaptırmadan, kendi kendime tiroid seviyemin yüksek olduğuna karar verip ilaç başlasam "cahil" olurum. Biz sizin neyinize güvenelim ya?
    ................................

5. Akıl Tozu
    @akil_tozu
    Kral dondurucu bir kış mevsiminde, gecenin soğuğunda nöbet tutan muhafıza sordu:

– Üşümüyor musun ?
    Akıl Tozu
    @akil_tozu
    ·
    14s
    @akil_tozu
    adlı kişiye yanıt olarak
    Muhafız:
    – "Alışığım kralım" dediğinde
    Kral:
    – "Olsun, sana sıcak tutacak elbise getirmelerini emredeceğim" dedi ve gitti.
    Ancak bir süre sonra içeri girdiğinde emri vermeyi unuttu...
    Ertesi gün duvarın yanında muhafızın soğuktan donmuş cesedini gördüler, duvarın üzerinde şöyle yazılıydı:

"Soğuğa alışkındım; fakat senin sıcak elbise vaadin beni öldürdü..."
    Türlü türlü vaatlerle, insanları bekleterek bir umuda bağlayarak kesinlikle imtihan etmeyin.
    Çünkü insan bekledikçe değişir.

Beklettiğiniz kişi, hakkınızda telafisi imkansız olumsuz düşüncelere girer.
    Akıl Tozu
    @akil_tozu
    ·
    14s
    Önce umudu öldürürsünüz.

Ardından sevgi,saygı, güven ölür, dostluk ölür, muhabbet ölür...
    Şimdi "umut verecek kişiyi" oy vererek seçiyoruz. Umut ölürse herşey biter.

6. ALİ İHSAN SEYHAN ALİBABA #ANDIMIZ (SIRIUS)
    @BABBABUFFALO
    ·
    4s
    Adam mahkemeye başvurmuş, isim değiştirmek istiyor (şimdi EDevlet üzerinden kolayca! hallediliyor)
    Hakim sormuş, ismin ne?
    Adam: Ahmet LABUNYA
    Hakim: Evladım tabii ki değiştirelim, ne istersin?
    Adam: Mehmet LABUNYA
    (nerden aklıma estiyse)

7. ABD, daha önce yapılan saldırılara mütekabiliyet amacıyla, Deyrizor/Suriye'deki İran Devrim Muhafızları'na hava saldırısı düzenlemiş. 11 sığınağı vurmuş.

8. Ekrem İmamoğlu
    @ekrem_imamoglu
    ·
    14s
    Bir kepçe darbesiyle kolayca yıkıldı.

Ne yazık ki İstanbul’da bu örnekteki gibi on binlerce riskli yapı var. Çok geç olmadan bu binaların hepsini yenilemeliyiz. İstanbul Yenileniyor’a başvurun, riskli yapınızı maliyetine yenileyelim;

https://istanbulyenileniyor.com

https://mobile.twitter.com/ekrem_ima...93615463251968

Sayfa 654/2496 İlkİlk ... 15455460464465265365465565666470475411541654 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •