Sayfa 655/1000 İlkİlk ... 155555605645653654655656657665705755 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 5,233 - 5,240 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. GMA'ya fena yakalandım : ) iyi bir fon olduğunu düşünüyorum ama... dün -0,44 bugün -0,61 ...

2. Son günlerdeki AGC'nin çıkışı da dikkat çekici. Acaba ne oldu da Pozitif ayrışabildi bu kadar?

3.  Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    Gpg ve Obp canımı sıkmayı başladı haftanın 2-3 günü eksi getirmeyi başarıyorlar. Yfv(Yapı Kredi Kira Sertifikaları Fonu) fona geçmeyi düşünüyorum. İçinde hisse barındırmamasına rağmen neredeyse Gpg ve Obp ile aynı oranda getirisi var. En azında borsa riskini almamış olurum.Bu fona yatırım yapan varsa riskleri neler öğrenebilir miyim?
    Bir de Tcd fon yönetiicilerine helal olsun benim dün ki hisse portfoyüm -3 ekside, böyle bir ortamda bile artı getirmeyi başarmışlar. Son bir yıl getirisi %77, Türkiye'de bir yılda borsada bu kadar kazanabilen 1000 kişi yoktur zaten. Yanlız Mayıs ayından sonra fon şaha kalkmış bu tarihte borsa yükselişinden bağımsız olarak fonda ne oldu bilen var mı? Yöneticiler felan mı değişti?
    yfv'de aylıktan başlamak üzere getiriler güzel ama bazan şöyle durumlar oluyor: mesela 2 üç gün ard arda getiri düşüşü oluyor. 0,02 ve 03 gibi falan. canınız sıkılıp satıyorsunuz, ertesi gün bir anda 0,15 gibi kazanıp önceki üç günün acısını çıkarıyor adeta. bi ara formumuzda da popülerdi ve her akşam sülo gardaş bize erken fiyat bildirip mutlu ederdi. cuma günü portföyümün yarısını oluşturan obp'yi satmıştım. farkında olmadan sanki piyasa koşullarının değişeceğini öngörmüş gibi güzel bir iş yapmak kısmet oldu. şayet yfv alırsanız bazı günler komik getirilere ve sonrasında onları telafi edercesine gelecek daha yüksek getirilere hazır olun. ben şahsen paramın yarısını tcd'ye bağlayarak yeterince risk aldıktan sonra geri kalanıyla obp gpb falan uğraşmayıp yfv mi alsam diye düşünmeye başladım. TCD'DE mayıstan sonra sıtrateji değişikliği oldu. önceki yıllarda standart değişken fonlar gibi yönetilirken her ne kadar adı değişken olsa da risk seviyesi yüksek bir hisse fon formatında, ancak daha aktif ve profosyonel bir yönetim modeli var.

4.  Alıntı Originally Posted by ~YTA~ Yazıyı Oku
    Bu işin bir de öğlen fiyatlaması var. Çok acele etmemek gerek !
    öğlen fiyatlamamız gelmiş
    Son Fiyat (TL) 1,513121
    Günlük Getiri %0,2556
    yüzdeler yenilendikçe yüzlerimiz gülüyor maşallah

5.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    yfv'de aylıktan başlamak üzere getiriler güzel ama bazan şöyle durumlar oluyor: mesela 2 üç gün ard arda getiri düşüşü oluyor. 0,02 ve 03 gibi falan. canınız sıkılıp satıyorsunuz, ertesi gün bir anda 0,15 gibi kazanıp önceki üç günün acısını çıkarıyor adeta. bi ara formumuzda da popülerdi ve her akşam sülo gardaş bize erken fiyat bildirip mutlu ederdi. cuma günü portföyümün yarısını oluşturan obp'yi satmıştım. farkında olmadan sanki piyasa koşullarının değişeceğini öngörmüş gibi güzel bir iş yapmak kısmet oldu. şayet yfv alırsanız bazı günler komik getirilere ve sonrasında onları telafi edercesine gelecek daha yüksek getirilere hazır olun. ben şahsen paramın yarısını tcd'ye bağlayarak yeterince risk aldıktan sonra geri kalanıyla obp gpb falan uğraşmayıp yfv mi alsam diye düşünmeye başladım. TCD'DE mayıstan sonra sıtrateji değişikliği oldu. önceki yıllarda standart değişken fonlar gibi yönetilirken her ne kadar adı değişken olsa da risk seviyesi yüksek bir hisse fon formatında, ancak daha aktif ve profosyonel bir yönetim modeli var.
    YFV için eklenecek bir şey de, islami koşullar gözetildiği için paranız o gece ppf,repo,kvb araçlarında değerlendirilmiyor. 1 gecelik getiriden muaf oluyorsunuz. Ve getirisi de sn. hayrani'nin dediği gibi dengesiz olabiliyor, bir hafta boyunca yüzde 10-15 mk hatta eksi getiriyor sonraki hafta ortalama 50'lere çıkıyor. Uzun lafın kısası, kısa vade değilde uzun vade düşünülmesi gereken bir fon.

6.  Alıntı Originally Posted by sevinen Yazıyı Oku
    Son günlerdeki AGC'nin çıkışı da dikkat çekici. Acaba ne oldu da Pozitif ayrışabildi bu kadar?
    %73 civarında eurobond ve % 17 civarında da eurobond fonu var içeriğinde haliyle dövizdeki yükseliş olumlu yansımış getiriye.

7. Cevaplar için teşşekkürler arkadaşlar Yfvy ide beğendiğim fonlara ekliyorum...

8.  Alıntı Originally Posted by ideaid Yazıyı Oku
    GMA'ya fena yakalandım : ) iyi bir fon olduğunu düşünüyorum ama... dün -0,44 bugün -0,61 ...
    Aynı zamanda yakalanmışız

Sayfa 655/1000 İlkİlk ... 155555605645653654655656657665705755 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •