Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 657/1014 İlkİlk ... 157557607647655656657658659667707757 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 5,249 - 5,256 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Ahmetg Guest
    BU ev Balikesir Susurluk ta

2. Kişilerin gelirleri aidatı karşılayamıyor. Ya da aidatın artış oranı sizin maaşınızın artış oranından daha fazla. Zaman içinde bu sorunun Sosyal patlamaya sebep olacağını düşünüyorum.

https://www.sikayetvar.com/emlak-konut-gyo

https://www.apsiyon.com/blog/kira-kadar-aidat

Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    hangi anket diye sorabiliriz ? en tepedeki kişiler bile şehirleşmede makro problemlerin altını çizmeye başladı.
    aidat meselesi çok onemlidir, ancak mikro problemdir.
    şehirde yogunluktan dolayı köy halini aldıysa, bir noktadan diğerine gitmek tam bir İŞKENCE halini aldıysa, ulaşım maliyetleri gibi maliyetlerde arttıysa, beton yığınına dönmüşşe bunlar sürdürülebilir şehirlerin kalitesini belirleyen parametrelerdir ve gittikçe daha onemli olacaktır. bu tür konular, satış fiyatıyla beraber, daha konut yatırımı sürecinin başında konutun alınıp alınmamasında önemli bir eleme unsuru olmaya başlıyor.

anketçiye ilgili konuları eklettiğimizde sonuçlar değişir

3.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Vaybe Bilal in bundan dolayi yurtdisina cikamadigini bilmiyordum

yakinda onada bir diplomatik pasaport cikarirlar istedigi gibi gider
    Yok o is oyle degil.

Bilal yurt disina cikar cikmasina da evine geri donermi orasi supheli.

Bu CIA'nin kotu bir huyu var, adami dunyada istedigi ulkeden cimbizla cekip aliyor.

Bu, Italya'da kara para aklama sucundan Italyan polisi tarafindan aliniyordu, son anda Suudi kiyafeti ile ulkeden kacabildi.

Demekki cebinde bir suud pasaportu var.

Bundan sonra sanirim, davet edilse de cikmaz ulkeden.

Babasi bosuna mi ABD'ye Milyon Ali'yi gonderiyor..

4.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Sistemde o kadar cok yanlis varki nerden baslasam

Mesela yurtdisindan borclanarak emekli olmak dunyanin baska hicbir ulkesinde yok. Neden AKP bunu kaldirmiyor cunku sicak taze para. Odeyecek olan kim? 20-30 sene sonra emekli olanlara o zamanki hukumet odeme yapacak. Yazik gunah

ben de buna kayit oldum. 44 bin lira verdim 2 sene once, Ocak ayinda maasim baglaniyor 1500 TL

Devlet inanilmaz muthis zararda. bana bu maasi olene kadar odeyecek bir de ustune bedava saglik sigortasi. Super salak bir sistem

Ikincisi emeklilik yaslari cok dusuk TR de. 40 yasinda bir suru insan taniyorum emekli olmus. Daha da komigi oyle insanlar tanidimki sisteme odedikleri primi 20 sene odemisler ama emeklilikler 25 yili gecmis.

Dunyanin en salak en zavalli en mantiksiz emeklilik sistemi heralde Turkiyededir
    O oyle degil Ahmet Bey, ben de senin gibi emekli oldum tam 1.485 TL. aylik veriyor.

Bozdurup bozdurup harciyorum..

Yani reel anlamda bir sey vermiyor, ya ? sen emekliyim diye iyi hissediyorsun, o kadar..

5.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    BU ev Balikesir Susurluk ta

Ahanda FADIL turistik tesisleri.

Bahse girerim onden gosterip satiyordur..

6. Simdi otur PC'nin basina.

Ekim sonu Kasim bas'i gibi 1 hafta tatil planla.

Tek basina.

Ny'dan Istanbula gel, oradan Bodrum'a, dedigim donemde ucak inailmaz ucuzdur.

Bodrum Hava Limanindan Milas'in Oren Mahallesi taksiyle 70 km, 120 TL. istiyorlar.

Ama sen alandan uzaklasir, yoldan bir taksiye el kaldirirsan 60-70 TL.ye de gidebilirsin.

Al koltugunun altina kucuk tubu, 1 hafta apart kirala, o mevsimde gunde 70 TL filan.

Oltani misinani yanina almana gerek yok, orada bulabilirsin.

Tupu eve birak, Sahilde bi dolan, uygun bir kucuk mendrek gibi bir yer bul, at oltani.

Nefis Orkinos yakalarsin.

Bir hafta sonra, oradan bir daha donermisin, yoksa Hanim'i arayip donmuyorum ulen ? mi dersin bilmem.

Ama herseye ragmen bizim Turkiyemiz bir cenettir.

Sabah ezaninda camlar zingildasa da zingildamasada.

7. mandrake style olmuş.

8.  Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    mandrake style olmuş.
    Bozdu bizi adam, ne yapalim..

Sayfa 657/1014 İlkİlk ... 157557607647655656657658659667707757 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz