Sayfa 66/195 İlkİlk ... 1656646566676876116166 ... SonSon
Arama sonucu : 1559 madde; 521 - 528 arası.

Konu: Mevduat faizimi yoksa Para piyasası fonu mu

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    6 ay sonra PPF'larında kalabileceğimizi sanmıyorum..Tahminim 1 -1,5 ay ömürleri kaldı.Daha sonra onlar da dip yapacaklar maalesef.
    Ben 10 senedir belki daha fazla buradayım...Fonda da kalırım...Bugünlerde fon yüksek...Normalinde 1-2 puan mevduattan altta oluyordu...O da benim günlük borsa alım-satımlarında dönüşüm süresi kısa olduğu için hep fonu tercih etmeme neden oldu...Bir hisse düşünün diyor ki beni kesin al kazanacaksın...vadeli mevduatta olsan ne yapacaksın..bozacaksın vadede kaldığı gün yok etmiş olacaksın...fon da her gün parayı kullanabilme özgürlüğü var
    Yazın Arsa... Kışın Borsa

2.  Alıntı Originally Posted by t.axaray Yazıyı Oku
    Ben 10 senedir belki daha fazla buradayım...Fonda da kalırım...Bugünlerde fon yüksek...Normalinde 1-2 puan mevduattan altta oluyordu...O da benim günlük borsa alım-satımlarında dönüşüm süresi kısa olduğu için hep fonu tercih etmeme neden oldu...Bir hisse düşünün diyor ki beni kesin al kazanacaksın...vadeli mevduatta olsan ne yapacaksın..bozacaksın vadede kaldığı gün yok etmiş olacaksın...fon da her gün parayı kullanabilme özgürlüğü var
    Üstad o zaman borsa bilgileri de bekliyoruz senden : D

3. Bu arada Halk Portföy diye birşey de kalmamış.Ziraat Portfoy'e katılmış.
    http://www.halkportfoy.com/PageGalle...uMetni2019.pdf

Aynı şekilde Vakıf Portföy'de Ziraat'le birleşmiş.
    http://vakifportfoy.com.tr/bizden-haberler/

Tüm fonları bundan sonra Ziraat yönetecek.

4.  Alıntı Originally Posted by eren2008 Yazıyı Oku
    Bist riskini göze alamam risk seviyesi yüksek.ZBT de risk seviyesi 2. Seviye.Fon içeriğini inceleyebilirsiniz.Yapı krediden işlem yapıyorum t1 de fon hesabıma geçiyor.ZBT için verdiğim emri yapı kredi işleme alıyor emir meblağı kadar para piyasası fonunda bir gün değerlendiriyor.Yarın para piyasası fonundan çıkış gösterip Zbt ekliyor portföye.Bence güzel uygulama bir günde olsa parayı boş yatırmıyor.

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bende onu söyledim zaten, sizin fon bugün %-0,1861 yazmış

5. Tavsiye edebileceğiniz döviz fonu var mı

Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by delpiero7474 Yazıyı Oku
    Tavsiye edebileceğiniz döviz fonu var mı

Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Kira sertifikaları(döviz) katılım fonlarını inceleyin isterseniz. Bunun dışında Yabancı Borçlanma Araçları Eurobond içeren fonları inceleyebilirsiniz.

7. Saygıdeğer forumdaslar, borsada bu zamana kadar biriktirdiğim hisselerimi bozup hem bankadan aracı kuruma gecmek hem de biraz nakite beklemek için ziraat tal fob aldım. Likit fon denilen fonun karşılığı veya eski repo karşılığı olduğunu düşünerek aldım umarım doğrudur.miktar az olduğu için görgüsüzlük olarak addedilmeyecegini düşünerek 58k ya iki günde 70 tl getirisi oldu. hayatımdaki ilk pasif getirim olduğundan acayip mutlu oldum ve hem sizlerden fikir almak hem de fikir vermesi açısından paylaşmak istedim.

8. Ziraat TZL ziraat portföy para piyasası fonu.

Sayfa 66/195 İlkİlk ... 1656646566676876116166 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •