Sayfa 662/901 İlkİlk ... 162562612652660661662663664672712762 ... SonSon
Arama sonucu : 7207 madde; 5,289 - 5,296 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Gueno_33 Yazıyı Oku
    Bu hareketli günler bir geçsin hep beraber yenilenebilir enerji sektöründeki şirketlerin ileride düşebilecek marjları hakkında konuşalım. Özellikle bu hafta kesinlikle ekran bakmamak gerekiyor. Yarın tarihi zirvesini geçmesi çok kolay olmayacaktır. Akabinde oraları destek yapması gerekiyor. Volatil sert hareketler bekliyorum. Bu sebeple ekran başında olup lot kaybetmek istemiyorum. Bu hafta olağanüstü durumlar dışında girişim elektriği takip listemden çıkaracağım ki görüp etkilemeyeyim.
    Geçen hafta sonu geçirdiğimiz haftanın stratejisini yapmış ve kesinlikle ekran takip etmemek gerektiğini söylemiştim. Stratejime uydum geçen hafta hiç ekran bakmadım. Böylece %15'lik bir yükselişten faydalandım. Önümüzdeki hafta borsa İstanbul'da genele yayılan bir Yükseliş bekliyorum. Bu aşamada özellikle bist 30 kağıtlarını da değerlendirmek gerekiyor diye düşünüyorum. Hedefimdeki piyasa değerlerine gelirse bir miktar realize olup bist 30'la seçim öncesi son minik ralliyi yakalamak isterim. Hepimiz için hayırlısı olsun

2. Bu hafta sonu ılk defa gördüm gesan da kimse yazmadı. Ne oluyor gesaniler tahtacı al sata alıştırdı, yoksa al sat yaparken hisselerinizi mi kaybettiniz. Al sat yaparken çoğunlukla kazandım ama kümülatife bakınca zarardayım. zira bir bir kazanıp on on veriyorsun.
    ssss

3.  Alıntı Originally Posted by syncelik Yazıyı Oku
    Bu hafta sonu ılk defa gördüm gesan da kimse yazmadı. Ne oluyor gesaniler tahtacı al sata alıştırdı, yoksa al sat yaparken hisselerinizi mi kaybettiniz. Al sat yaparken çoğunlukla kazandım ama kümülatife bakınca zarardayım. zira bir bir kazanıp on on veriyorsun.
    ssss
    Bence kalanların keyfi yerinde.
    Hiç sesleri solukları çıkmıyor benim gibi.
    Sesleri çıksa da çıkmasa da tahtacı bildiğini yapıyor ve aslında bence güzel yapıyor.
    Sabır edildikçe daha güzel yerlere geleceğine inanıyorum.
    Benim gibi kuluçkaya yatanlar memnun.
    Son bir senenin açık ara en çok kazandıran İMKB senedinde beklemenin keyfini çıkarıyorlar diye düşünüyorum.
    İyi haftalar.

günaydın Hayırlı Kandiller..

iyi haftalar bol kazançlar.. haftamız güzel bitsin
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by rcan Yazıyı Oku
    Bence kalanların keyfi yerinde.
    Hiç sesleri solukları çıkmıyor benim gibi.
    Sesleri çıksa da çıkmasa da tahtacı bildiğini yapıyor ve aslında bence güzel yapıyor.
    Sabır edildikçe daha güzel yerlere geleceğine inanıyorum.
    Benim gibi kuluçkaya yatanlar memnun.
    Son bir senenin açık ara en çok kazandıran İMKB senedinde beklemenin keyfini çıkarıyorlar diye düşünüyorum.
    İyi haftalar.
    mal saglamkaliteli birde uzun vadeciysen tadından yenilmez...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

6.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    günaydın Hayırlı Kandiller..

iyi haftalar bol kazançlar.. haftamız güzel bitsin
    hayırlı kandiller cümleten...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

şeker yatırım cuma aldıklarını satışa koyuyor umarım hepsini koymaz..

hatta nisan 6 dan beri elinde hala 500k lot var bir salın bizi ya
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    hayırlı kandiller cümleten...
    Hayırlı kandiller.

2.116.948 kişiye bireysel tarafında dağıtım gerçekleşmiş. Yanlış bilmiyorsam talep eden yatırımcı sayısı rekoru kırılmış durumda. İlk gün başvuranlara 24 adet ikinci gün bavuranlara 23 adet gelecek gibi. 50 milyon lot küçük yatırımcıda + 1,5 milyon lot çalışanlarda + 8,5 milyon lot kurumsallarda konsolide olmuş durumda. Tahmin ettiğim gibi beklenti gerçekleşti satışı var tahtada. Europower işleme açıldığında tavan rekoru kırılabilir çünkü malın büyük bir kısmı zaten küçük yatırımcıda ve portföyü artırmak isteyenlerin sayısı azımsanmayacak kadar yüksek. Bugünü az hasarlı atlatabilirsek süper olur.

Sayfa 662/901 İlkİlk ... 162562612652660661662663664672712762 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •