Sayfa 662/998 İlkİlk ... 162562612652660661662663664672712762 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 5,289 - 5,296 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Kredi kartı limitini düşürenler veya kapattıranlar Digitürk abonelik iptal edenler gibi 6 yıl 3 ay misafir edilecekmiş.
    Bonus platinum kart iptali için 34 dk hatta bekledim.troy kart için ise tekrar aramam gerekiyormuş gece 12 civarı aradım 13 dk sonra ancak baglanabildim.her 2 sinide iptal ettirdim.ustelik 3 hafta önce almıştım.6 ocakta yine talep ederim.yenisini alırım ...aklımızla dalga geçip vergi alandan bu şekilde mücadele....kim yediyse o sofrayı toplayacak.zaten diğer vergilerden iflahimiz kesilmiş...bu tip vergilerden kaçınmak bilakis vatandaşlık görevimizdir hakkimizdir...ytd

2.  Alıntı Originally Posted by ALİBEYOĞLU Yazıyı Oku
    Bonus platinum kart iptali için 34 dk hatta bekledim.troy kart için ise tekrar aramam gerekiyormuş gece 12 civarı aradım 13 dk sonra ancak baglanabildim.her 2 sinide iptal ettirdim.ustelik 3 hafta önce almıştım.6 ocakta yine talep ederim.yenisini alırım ...aklımızla dalga geçip vergi alandan bu şekilde mücadele....kim yediyse o sofrayı toplayacak.zaten diğer vergilerden iflahimiz kesilmiş...bu tip vergilerden kaçınmak bilakis vatandaşlık görevimizdir hakkimizdir...ytd
    34 dk.Bravo.İyi beklemişsin.
    Sistem anlıyor galiba kimin ne için aradığını.
    Vaz geçiririm diye iyi beklentiye almışlar.

Kurnazların yönettiği kurnazlar ülkesinde yaşam.

62 Milyon kredi kartının % kaçı kapandı.Yada % kaçının limiti düştüson 2-3 günde açıklasalar bari.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

3. Did the Romans live better than us? | Quality of Life and Salaries
    Önce bir sistem kur.

Şimşek: 5-6 sene sonra belki cari fazlayı konuşuyor olacağız

Şimşek: Enflasyon düşmeye devam edecek

Şimşek: Enflasyonu daha hızlı bir tempoda düşürmeyi arzularız ancak hizmet enflasyonu arzuladığımız hızda düşmüyor

Şimşek: Kira artışındaki üst limiti kaldırdık, kaldırınca yenilenen bütün kira sözleşmeleri son yıllardaki enflasyon farkını yansıttı

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Şimşek: Enflasyondaki düşüş başladı ve devam edecek, esas olan bu

Şimşek: Enflasyonun düşmesi demek fiyat artışlarının yavaşlaması demek, gerilemesi demek değil

Şimşek: Fiyat artışlarındaki yavaşlama devam edecek, bu program sonuç veriyor, uygulamakta kararlıyız

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Bankadaki paralara goz diktiler.cunku herseyi yapabilirler.vergi bloke....kriptoyla odeme sistemine gecmek gerekiyor.tek dunya devleti nakitsiz toplumu dayatacaklar.dijital merkez bankasi parasi 2025 te Turkiyede zorunlu olabilir.

7. Şimşek,%25 sınırlaması sonrası kira artışı olmasaydı enflasyon hedefimize daha rahat ulaşırdık demiş.
    Şeyin şeyi olmasaydı dayı mı oluyordu.
    Sanki %25 uyuluyordu. Sadece Tüik %25'i baz alıyordu.
    Şu an yine rakam oynaması yaparak gerçek kira artışı göstermiyor.

8. Şimşek in konuşma yapmasının Bademler için yön değişikliği için bir işaret olma ihtimali var gibi gözüküyor.
    Önce bir sistem kur.

Sayfa 662/998 İlkİlk ... 162562612652660661662663664672712762 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •