Deniz Yatırımda ne kadar hisse kaldı acaba
Deniz Yatırımda ne kadar hisse kaldı acaba
günlük takas atabilirmisiniz
derin bir sessizlik var
Arkadaşlar gün içi ne kadar sert hareketler bunlar .. böyle kağıtlardan yatırımcı kaçar , vurkaççılar da cirit atar .. umarım zarar eden arkadaşlarımız yoktur . Herkese bol kazançlar .
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir ....
Adam olmayana , Düşman bile olmam ....
5.50 altinda 4.70 destek onun altini bende bilmiyorum. 4.70 e gelirse almayi deneyeceğim ama Galipin Ozgyo da ters kose kalmasi, Galibede para lazim gozu karartip satarsa bilemiyorum ne olur
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
5,41'e adım adım çıkıp sonra şelale gibi 5,13'e gelmesi korkutucu. Çok dikkatli olmak lazım. Uzun vadede bu fiyatlar her türlü kazandırır ama günlük işlemler için tehlikeli gibi...
Bankamızın ana hissedarı olan Industrial and Commercial Bank of China Limited'den, 05 Eylül 2013 tarihli ve 28756 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Bankaların Özkaynaklarına İlişkin Yönetmelik'in 8. maddesinde belirtilen nitelikleri haiz ve bankacılık faaliyetlerini finanse edebilmek amacıyla 10 (on) yıl vadeli, 5. yıldan sonra geri ödenebilir şekilde 300.000.000 USD (üç yüz milyon Amerikan Doları) tutarında sermaye benzeri kredi (katkı sermaye) sağlanması için gerekli araştırma ve çalışmaların yapılmasına, krediye ilişkin olarak ilgili yönetmelikte belirtilen koşulları ihtiva edecek şekilde kredi sözleşmesi ve diğer belgelerin hazırlanmasına; yasal onayların alınması için Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'na gerekli başvuruların yapılması ve koşullar sağlandığında karar için Yönetim Kurulu'na sunulması hususunda Genel Müdürlüğe yetki verilmesine karar verilmiştir
adam lar da para çok olunca zınk diye sermayeyi güçlendiriyorlar!
ileri de bu banka Türkiye'nin en güçlü bankası bile olabilir gibi!
Pasta rica etsem
Yer İmleri