Sayfa 669/1002 İlkİlk ... 169569619659667668669670671679719769 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 5,345 - 5,352 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

1. Yurt dışı borsalar, altın, gümüş, petrol, kripto ne var ne yok ciddi düşüşte.
    Powell'in faiz açıklamalarını hiç beğenmedi piyasalar.

2. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) toplam rezervleri 9 Aralık haftasında bir önceki haftaya göre 3 milyar 775 milyon dolar arttı ve 128 milyar 764 milyon dolarla Ocak 2015'ten bu yana en yüksek seviyesine çıktı.
    https://www.bloomberght.com/tcmb-rez...esinde-2321292

Max fayda icin saat 1330 a dek emir verip 14.55 gibi bu para piyasalari ele gelebiliyor ancak

Alıntı Originally Posted by cihangirkonya Yazıyı Oku
    Öyle bir durum ki valörsüz olup da bankanın kendisine ait olmayan para piyasası fonunun parası dahi öğleddn sonra geçiyor bankadayken
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Philip in burosu var bizim burda gidip bir konusmak lazim aslinda ama onlarda yabanci daha onemli gibi bizim gibi fon culari napcaklar ki

Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Bu konuda düzenleme bekleniyor, fon dönüşüm işlemi örnek NNF satıp HVZ alacaksınız valör yine işleyecek ama satıştan gelen nakit otomatik diğer fonu alacak böylece 1 gün kazanç oluyor.
    Şuanki sistemde para öğleden sonra geldiği için yeni alımlar ertesi gününe kayıyor.
    Aracı kurumda bu sorun olmuyor zaten bankalar da sorun.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

5.  Alıntı Originally Posted by cihangirkonya Yazıyı Oku
    Öyle bir durum ki valörsüz olup da bankanın kendisine ait olmayan para piyasası fonunun parası dahi öğleddn sonra geçiyor bankadayken
    Bu yüzden çalıştığınız bankanın para piyasası para veya kira sertifikası ile işlem yapmak mantıklı. Kuveyt Türk'ün KTV fonu var. Onu satıp hemen anında nakli çevirebiliyorsun. Bu açıdan avantajlı oluyor. Hemen fon almak için. Tabii düşük gelire de razı olmak lazım bu gibi fonlarda. para piyasası fonları pek bir şey kazandırmıyor işin gerçeği.

6.  Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    bankalar fon alanların sırtından valör hırsızlığı yapıyor. Aynı hırsızlık çoğu aracı kurumdada mevcut.
    örnek vereyim bir gün valörlü EIC var elinizde. boşta paranız da yok. aniden beklediğiniz hisse düştü. hemen EIC'i satıyorsunuz. hisse senedini alıyorsunuz. bu özelliği olmayan aracı kurumlarda bile işlem yapmamak lazım.
    Osmanlı da 11 gibi geçerdi.Sonra 14.30 a kaydı.Philip de 11 de mi geçiyor.Osmalıyı en çok bu yüzden severdim halbuki.Artık o konuda farkı kalmadı.Yine de seviyorum Osmanlıyı.Kullanımı çok kolay hiç sıkıntı yaratmadı. işe yaramasa da bir yığın program da veriyor.

7. Günlük ppf'ye en güzel alternatif Nkolay bono
    Günlük %26 veriyor.
    Anında al sat para hesapta,
    fonu onlardan al sat yapabildiğiniz gibi fon alıp sattığınız bankaya eft'de ücretsiz ve 10 dakikada gidiyor.

8.  Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    geçen gün
    Portföydeki EIC i saat 10 da sattım. sattığım tutarına hisse aldım.
    yine saat 10 da RPD satmıştım. ertesi günü onun parasına da hisse aldım.
    sanıyorum aracı kurumun takasbank ile tefas bağlantısı gibi birşey var..
    aracı kurum phillip kapital.
    aynı şeyi osmanlıda denedim. olmadı. sordum. bizde böyle bir şey yok dedi.
    mesela osmanlı fondönüş parasını saat 2 ye kadar bekletiyor. burada sabah 11 civarı para hesaba geçiyor. osmanlıda 13,30 a kadar işlem yapamıyorsun. ve haliyle bizden valör çalıyor
    Çünki fon para takas işlemi olmamış oluyor güya.Ama PC in yaptığı doğru, yani olması gereken o.Diğeri saçmalık, sanki kaçıyoz

Sayfa 669/1002 İlkİlk ... 169569619659667668669670671679719769 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •