@Ahmetg,
Lütfen konuyu dağıtma...devam edersen bilinçli trolleme yaptığını düşüneceğim.
@Ahmetg,
Lütfen konuyu dağıtma...devam edersen bilinçli trolleme yaptığını düşüneceğim.
Portföy dağılımına ilişkin şahsi onerimi paylaşmıştım, ana prensiplerden de bahsettim...gerisi risk iştahı ve kişinin yaşına göre değişir...yanı ideal portföy dağılımı, her birey icin farklıdır....Kişi yaşını, evlilik,çoluk çocuk durumu, mevcut portföy büyüklüğü ve aylık ilave edebildiği tasarruf miktarını belirtmeli ki bir oneri paylaşılabilsin...bunlar da bu topik icin fazla detay olmuş olur.
Bazı arkadaşlarda hisse sormuş, benim aldığım hisseler sorulmuş...bunlar da detay.
Şu an, hisse seçimi nasıl yapılmalıyi konuşuyoruz, zaten prensipleri ortaya koyduktan sonra herkes kendi kararını verebilir.
Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.
Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.
Kişilerin alim gücünü ölçmek için ülkenin asgari ücretini baz almak mantikli olur sanirim
Fransada asgari ücret 1480 euro mazot 1.40 euro ise asgari ücretli vatandaş maaşinin tamamina yaklaşik 1000 litre mazot alabilir
Türkiyede asgari ücret 1400 tl mazot 4.80 tl
Bizim asgari ücretli vatandaş yaklaşik 290 litre mazot alabilir.
Türk vatandaş fransiz vatandaşın aldigi yakitin 3 te 1 ni bile alamiyor!
Size göre fransa nasil daha pahali yakit kullaniyor açiklarmisiniz?
Herkesin durumu risk iştahı farklı tabiki
burada yazanların amacının aynı olduğu konusunda hemfikiriz.
Bu amaca ulaşmak için bir takım ruhuyla haraket etmenin faydalı olacağını düşünüyorum.
Mesela Hisse seçim prensibi konusunda 4-5madde de herkes hemfikir olarak hareket edebilir (satışların artması, faaliyet karının arması,borç durumu, grafik ucuz pahalı olması gibi) bunları belirttiniz daha önce de şuan bu prensiplerin seçimi aşamasındamıyız?
ahmet amca
sana pörçeysing pavır denen kavramın inceliklerini anlatıp aşağıdaki pahalılık soruna itinalı cevap buldurabilecek biriki yütübür var
birisi almancı murat özün digeri de japonic nikiyle japonyadan dünya gerceklerini aktaran vatandaş yardımcı olabilir in my opinion
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Yer İmleri