Sayfa 67/1000 İlkİlk ... 1757656667686977117167567 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 529 - 536 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Bunda katilmadigim nokta su an elli yasa yakin tiplerin ana babasi flort etmedi tanistirildi ilk geceden icma sonra dogum
    Sonraki genc jenerasyon ise ask cocugu olabilir
    Dunyayi ama degistiren guc bu kanli canli dogan tecavuz cocuklari olup
    Yok oyle ask sevgi bilmemne
    Olamaz
    Askla bisey gelisemez
    İnsan aklın ve bedenin suretinden meydana gelir . Anne ve Özellikle Baba nasıl bir akıldaysa , dünyaya gelen çocuk o karakterde dünyaya gelirler. Düşünür ve bilginler bu karamsar düşüncelerle dünyaya gelen çocuklarla uğraşmıştır. Dünya ya temiz bir sevgiyle gelen aşk çocukları zaten güzel ve iyidir. Muhabbetle.

2.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Seksin ne kadarı sevgi ve muhabbet temellidir acaba?

Çok iç açıcı ama bir o kadar şiirsel söylemler sizinki.

Mevlana Konya'dan ne almıştır hayat hikayesinden öğrenebiliriz.

Ama ne vermiştir ya da Konyalı Mevlanadan ne almıştıra gelince...

İşte zurnanın zırt dediği yer orasıdır.

İsterseniz yanınıza kızınızı sevgilinizi alın da bir dolaşın şehirde derim.

40 sene önce Akşehir son derece rahat dolaşılabilir yer iken Konya'da bir turist olarak dolaşırken insan rahatlıkla katil olabilirdi.

Bir daha da gitmem dedim ve gitmedim.

Not: Dolar kuru adamı çeşitli konulara itiyor bu başlıkta...
    Sy Bora Yaşar , Konyalı Hz Mevlana dan ismini kullanmak dışında pek bir şey aldığı söylenemez . Dünya aydınları Hz Mevlana dan çok faydalanmışlardır . Muhabbetle .

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by gazeteci Yazıyı Oku
    Sy Bora Yaşar , Konyalı Hz Mevlana dan ismini kullanmak dışında pek bir şey aldığı söylenemez . Dünya aydınları Hz Mevlana dan çok faydalanmışlardır . Muhabbetle .
    Muhabbetle...

Alıntı Originally Posted by gazeteci Yazıyı Oku
    Şayet ,Anne ve Babanız birbirlerine yoğun bir sevgi ve muhabbet duymasalardı siz dünyada olamazdınız . Hz Mevlana ya eleştirmeden biraz düşünün derim. Bizler bu dünyaya kavga ve savaş sonucun da gelmedik , her canlının temeli sevgi ve muhabbetle atılmıştır. Muhabbetle kalın..
    Olabilir abi tam bilemiyorum
    Sizde
    Tesekkurler

5. Millet harcamaları minumuma indirmiş...
    Millet boğazından bile kısmış...(%2,7)
    Zorunlu harcamalar dışında yaprak kımıldamıyor olmalı piyasa da

Fakir/fukaranın Allah yardımcısı olsun...
    Hayat pahalılığı karşısında boğazından kısmış,yetmemiş birde üstüne üstlük işin kaybetmiş...
    Bugün gelen iki veri bize bunu söylüyor...

saygılar/başarılar

"Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

6. Eskiye doğru tarayayım bakayım en son hangi ay boğazından kısmış millet?

saygılar/başarılar

7. Cevahir AVM yemek katını bilen bilir devasa büyüklüktedir ve her yerde yemek yemek için masalar vardır.
    Öğleden sonra saat 4 te oturmak için masa aradık ve bir tane bile boş masa bulamadık. Hafta sonuydu ama öğle yemeği ya da akşam yemeği saatinde değildik.
    Evet saat 4 te bile herkes et-kebap vs almış masalarda yemek yiyordu ve boş masa olsun diye insanların yemeklerinin bitmesini bekledik.

Yani Kriz olsa ve kötü günlerde olsaydık AVM'lerde bu kadar insan yemek yiyor olmaz, evinde yemeye çalışırdı. O yüzden hala en kötüsünü yaşamadığımızı düşünüyorum.

İnanmadıysanız bu hafta sonu belirttiğim saatte cevahire gidin ve siz de test edin.

Kriz mi? Bence kriz hala gelmedi...

8.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Cevahir AVM yemek katını bilen bilir devasa büyüklüktedir ve her yerde yemek yemek için masalar vardır.
    Öğleden sonra saat 4 te oturmak için masa aradık ve bir tane bile boş masa bulamadık. Hafta sonuydu ama öğle yemeği ya da akşam yemeği saatinde değildik.
    Evet saat 4 te bile herkes et-kebap vs almış masalarda yemek yiyordu ve boş masa olsun diye insanların yemeklerinin bitmesini bekledik.

Yani Kriz olsa ve kötü günlerde olsaydık AVM'lerde bu kadar insan yemek yiyor olmaz, evinde yemeye çalışırdı. O yüzden hala en kötüsünü yaşamadığımızı düşünüyorum.

İnanmadıysanız bu hafta sonu belirttiğim saatte cevahire gidin ve siz de test edin.

Kriz mi? Bence kriz hala gelmedi...
    Katılmıyorum...
    Cevahir AVM nin yemek katı kaç kişi alır?
    Gözüm de bir canlandırayım ...
    Tamam canlandırdım...
    Sanırım 1-2 bin
    Hadi 5 bin olsun
    82 milyon luk ülkede en baba krizde bile 5 bin kişi bulabilirsin o avm de yemek yiyecek...
    Bunlar ölçüt değil...

KRİZ VARDIR...
    HEMDE EN ESASLISINDAN...

saygılar/başarılar

Sayfa 67/1000 İlkİlk ... 1757656667686977117167567 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz