Sayfa 67/999 İlkİlk ... 1757656667686977117167567 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 529 - 536 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz V

1.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Vakıflar Bankası'nın yüzde 58.5 oranındaki hissesi Hazine ve Maliye Bakanlığı'na devredildi.
    04 Aralık Çarşamba 09:17 VAKIFBANK: BORSADA İŞLEM GÖREN HİSSELERDE DEĞİŞİKLİK OLMAYACAK

04 Aralık Çarşamba 09:17 VAKIFBANK'TA PAY ALIM TEKLİFİ YÜKÜMLÜLÜĞÜ UYGULANMAYACAK

2. Belki de sırada İş Bankasının Atatürk hisseleri de olacak yine yakın zamanda gündemde...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    İsbankasi ve CHP nin temsil ettiği Atatürk'ün hisseleri, kabul edelim ki, mülkiyeti bir kamu kurumunda bulunan bir devlet bankasının hisselerini Hazineye devretmeye benzemez. hukuksal dava ve onun uzun prosedürü dışında ülkede ve yurtta bir çok hezeyani ve etkisi olacaktır. kolay iş değil. olsaydı zaten bugüne kadar biterdi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Vakıfbank karının geçen yılın çeyreğine göre yüzde seksen arttığı açıklandı...eğer malum merkez kaynaklı bir pompalama değilse bankanın bu karı oluşturan kalemleri incelenmeye muhtaç.

5. Doğa kolejıde batıyor, ögretmenler 3 aydır maaslarını alamıyordu bugunde derslere girmeme kararı almıslar.
    Gittik çocuları okuldan aldık, yarın devam edeceklermıs ama olay berbat bır hale geldı.
    Peşin parayı ödedık şimdi ne olacak bellı degıl

6.  Alıntı Originally Posted by Akın Yazıyı Oku
    Doğa kolejıde batıyor, ögretmenler 3 aydır maaslarını alamıyordu bugunde derslere girmeme kararı almıslar.
    Gittik çocuları okuldan aldık, yarın devam edeceklermıs ama olay berbat bır hale geldı.
    Peşin parayı ödedık şimdi ne olacak bellı degıl
    SÜZER GRUBUNA satıldığı söyleniyor...Bugün-yarın açıklanabilirmiş...Benim kız da ortaokulunda okuyor 7.sınıfta bu sene 3.senesi Doğada...Ama Ocakta eğer düzelme olmazsa başka okul arayacağız 8.sınıf için...

7. chp nin hisselere el koyuyorsa bizdeki hisselere de el koysun ne farkı var iksi de özel mülkiyet değil mi.

8.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    SÜZER GRUBUNA satıldığı söyleniyor...Bugün-yarın açıklanabilirmiş...Benim kız da ortaokulunda okuyor 7.sınıfta bu sene 3.senesi Doğada...Ama Ocakta eğer düzelme olmazsa başka okul arayacağız 8.sınıf için...
    benım kızda 9.sınıfta, satısa aıt haber var ama dogrulanmadı, milli egıtım bakanlıgıda ruh gibi, hiç acıklama yok, basında bıle rastalamadım bu saate kadar boykot haberıne..

Sayfa 67/999 İlkİlk ... 1757656667686977117167567 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •