Sayfa 67/1003 İlkİlk ... 1757656667686977117167567 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 529 - 536 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

Aliyev muhabbeti, Yavuz Selim Demirağ

2. göçmen deniyorda..

taa 91 den beri bu demokrat batılılar orta doğuyu canları sıkıldıkça,
    taş devrine göndermedi mi ? gönderdi...
    Arap baharı dediler, kıyfetlere haki bahar geldi..
    göçmen sorunun altını yakan bu adamlar değil mi?
    ülkeye göçmen akını oldu.. göçmenleri avrupa bastırıp buraya yığmadı mı ? yığdı

mavi gözlü savcımız nerede ? avrupa
    pkk tayfası nerede ? avrupa
    fetullah nerede ? abd/avrupa
    en büyük zararı veren kim varsa orada kol kanat...
    en büyük övgüler gene bu adamlara..

batıdan destek alıyoruz..
    demokratlar gelecek denince beni ter basıyor

medya ofisinden değilseniz..
    vallaha tuhaf insanlarsınız..
    Memento mori

O kadar mülteci muhabbeti, o kadar HüdaPar muhabbeti....sonuç bu...mevzu zaten oyları bölmekti...şimdi hiç bir şey olmamış gibi mi davranalım....

' S.Oğan'ı destekliyordum, ama artık desteklemiyorum, yanılmışım, dolayısıyla bu olanlardan azadeyim mi? '

Siyaset böyle bir şey...ne dediklerine değil...sonucunda bu denklemin ne olacağına odaklanın...AKP yi desteklemiş oldunuz...bitti gitti..

4. sünni kürt islamcılar...
    sirk işte..
    her damak zevkine uygun ürün çıkaralım derken..
    ülke miğde fesadı oldu...

pis paspasla temizlik olmaz.
    diş perileri de yok..
    Memento mori

Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    göçmen deniyorda..

taa 91 den beri bu demokrat batılılar orta doğuyu canları sıkıldıkça,
    taş devrine göndermedi mi ? gönderdi...

en büyük zararı veren kim varsa orada kol kanat...
    en büyük övgüler gene bu adamlara..

batıdan destek alıyoruz..
    demokratlar gelecek denince beni ter basıyor

medya ofisinden değilseniz..
    vallaha tuhaf insanlarsınız..
    Doktor, yine yeni ve yeniden söylüyorum;

Dediklerin anlaşılmıyor, buna kullandığın üslup sebep oluyor, ilk bakışta kullanman gereken kelimeler yerine ima eden yakın eş anlamlısını kullanma işini abartıyorsun. Buna eksik cümle öğeleri de eklenince..anlaşılmaz bir metin oluyor..

İletişim...İnsan İnsana...Doğan Cücenoğlu...

İlk paragraf tamam...ikinci paragrafta 'en büyük övgüler bu adamlara' dan kasıt ne?....Kaçak FETÖ cüleri öven kim?

Batı..Doğu yok...kaderimiz dengecilik en güçlü olana kadar..NATO nun masasında oturarak NATO yla mücadele, aynı zamanda Rusya'dan sakınma, Putin ayrı bir ayarsız..

Medya ofisi?

Bu arada...batı düşman falan da değil...batının da doğunun da bir stratejisi ve siyaseti var...herkes kendi payına düşeni alıyor...

Batı, seni SSCB den korurum Marshalla yardımı yığarım ama Yeşil Kuşak İslamcı olacaksın demiş, bizim laik görünümlüler açmışlar da açmışlar İmam Hatipleri, milliyetçileri de salmışlar solcuların üzerine Amerikancı milliyetçilik türemiş, hepsini paket yaptırmış, FETÖ yü de devlete aynı laik görünümlü Atatürkçüler, 60 ve 80 ihtilalinin anlı şanlıları sokmuş...

AKP yi yaratan Evren...FETÖ yü yaratan da Evren, ne işi vardı FETÖ cü öğrencilerin Karadayı' nın odasında...86 da FETÖ cüleri yakalandıklarında kim affetti...Solu paketleyen de 60 ve 80 ihtilalcileri...Ha Cumhuriyetçi, ha demokrat fark etmez, o kendine demokrat..

ABD...benimleysen bu boku yiyeceksin...tabakta da hiç bırakmayacaksın diyor....yemişiz Stalin' in WW2 sonrası İngilizlerle olan gizli toplantı notları bize servis edilince...

Sonunda...PKK ile mücadelede, ABD cisi, NATO cusu, millisi, milliyetçisi, herkes ABD karşıtı olunca, tezkere meclisten geçmedi ve ABD bunların kalemini kırdı, hepsinin adını da Ergenekon koydu. (60 öncesi sosyalist bir darbeci fraksiyon. Kendilerine Nasyonalist Sosyalist demektense Kemalist diyengiller)

Dedi ki benim elimde hala FETÖ var, hala Yeşil Kuşak İslamcılar var, gel dedi buna biat et sana verelim mührü, o da olur dedi, FETÖ cülerle ve Kürtçülerle bir oldu, Altanların koordinesinde, ne kadar ABD nin BOP una karşı olan varsa doğradılar, delil yoksa da yarattılar, BOP çuluk kisvesi altında...

Velhasıl...bugünlere geldik işte. Şimdi de belki daha büyük bir tehlike belirdi, ney?, ABD ye başından beri tehdit olan şeyin aslında, tam bağımsız Atatürk Cumhuriyeti modeli olduğu ortaya çıktı, tamam ABD yle iş tutsalar da, iş bölünmeye v.s gelince bu modelin ABD cisi de, NATO cusu da, İslamcısı da, aşırı milliyetçisi de, Atatürk milliyetçisi de, komunisti de dirsek çıkarıyor çünkü.

Şimdi, şerbet zamanı, son final, kadayıf çoktan hazır. Bakma 15 Temmuz sonrası milli unsurlarla işbirliği yaptığına, anında 180 derece...yapabilir ve bu çok tehlikeli, dur diyecek kalmadı.

6.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    göçmen deniyorda..

bla bla bla..

bla..

en..
     Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Doktor, yine yeni ve yeniden söylüyorum;

Dediklerin anlaşılmıyor, buna kullandığın üslup sebep oluyor, ilk bakışta kullanman gereken kelimeler yerine ima eden yakın eş anlamlısını kullanma işini abartıyorsun. Buna eksik cümle öğeleri de eklenince..anlaşılmaz bir metin oluyor..

.....

Medya ofisi?

vs vs...
    achiles hocam haklısın ama boşuna yorma kendini. bu arkadaş da böyle biri. onu öyle kabul ettik. gizemli ayaklarında yazıp ben sizin bilmediğinizi biliyorum, siz anlamazsınız familyasından. hee de geç. ben öyle yapıyorum.

7. eyvallah shorts..
    gizemli ne yazmışım ? sıfır...
    neyi bilmiyorsunuz dedim ? hiç..
    kime anlamıyorsun dedim ? kimseye..
    maksat sataşma olsun.

sadce JPM altın shortladı dedim.. umarım batarlar da dedim.. okadar..
    piyasa yapıcılar vatandaşı sürü gibi gütmese, inan zaman ayırmam..

Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Bakma 15 Temmuz sonrası milli unsurlarla işbirliği yaptığına, anında 180 derece...yapabilir ve bu çok tehlikeli, dur diyecek kalmadı.
    övgüler batılılara. celladına aşık olma durumu

40 sene sonra demleniyorum
    alışık olmayınca az çarpıyor.. olsun okadar da..

10 numara özet..
    umut çok acımasız bir hastalıktır.. yıkıma götürür..
    Memento mori

8. zaf.dogu..

dedim ya seni böyle kabul ettik. anlaşılmasan da yaz sen. ben okumasam da renk oluyor en azından :)

Sayfa 67/1003 İlkİlk ... 1757656667686977117167567 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •