odea bank var 12.5 net faiz 1 yıllık enflasyon korumalıda
odea bank var 12.5 net faiz 1 yıllık enflasyon korumalıda
Altında 274 üzeri kapanışları görmemiz trend işareti olacaktır. Yatırım tavsiyesi değildir. Yaramaz davşan çıkabilü.
![]()
Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Benim de fib de hoşgeldin süresi doldu.Buna geçmeyi düşünüyorum.
Normal mk 14,50 gibi denk geliyor galiba yaklaşık. Borsanın riskini almak istemedigimden ve mevduatın belli limite kadar devlet güvencesi olduğundan başka alternatif de gelmiyor aklıma.
1 yıl Türkiye şartlarında uzun bir süre de olsa olası enflasyon yükselmesi durumunda üstüne ilave ediliyor.
Yatırım tavsiyesi değildir.Şahsi dusuncelerimdirg
Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.
Burgan şubede hesabım olduğu için burgan digital açamıyorum herhalde, en son hesap açmak istediğimde öyle bir uyarı gelmişti yoksa fonlarla uğraşmaktansa oraya geçecektim.
Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.
Yer İmleri