Panama'dan kanala sevgilerle , armatör hamza sütbıyık ... doktorlar ismini söylerken doktor secaattin diyor da , ekskavatör operatörü kendini tanıtırken neden ben ekskavatör operatörü nejdet sütyanak demiyor ? nedir yani bu ayrıcalık mı statüğsülük mü ? bi de eskiden gazetelerde ilan sayfalarında olurdu , diş hekiminden satılık volvo , kuyumcudan satılık mercedes , doktordan satılık bmw ....

Originally Posted by
Hamza__Sütbıyık
#dolardayükselişkaçınılmaztopiğinebirnotbırak
Büyük transandantalist ve natüristlerden , yazdığı sivil itaatsizlik makalesi Gandi'nin en büyük ilham kaynağı olan , Tolstoy'un ve tarihte adı geçen bir çok kişinin de (martin luther falan filan v.s. ) fikirlerinden feyz ilham aldığı , şimdinin rahmetlisi aziz dostum Henry D. Thoreau ile , Emerson'un Walden gölü kıyısındaki arazisinde yaptığı derme çatma kulübesinde kaldığı dönemde, göl kıyısındaki sohbetli yürüyüşlerimizde ( fikir ve beden jimnastiği ikisi bir arada , şekersiz ) tam da Meksika savaşı yaşandığı dönem , konu döndü dolaştı devlet ve ulusa geldi... suratıma uzun uzun baktı ve dedi ki ;
Dostum Lucky Hamza , Az yöneten devlet en iyi devlettir. Bir ulus çok uygar da olsa akıldan yoksun olabilir...
Uzun bir sessizlik oldu , sonrasında.
yazıyı günümüzün kanalına bağla ...
Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık , rasyonel akla atılan imza. İnsanlığın ebedi mutluluğunun anahtarı olacak olan Mazardium EF87 madeni mucidi. Yaşasın !
Yer İmleri