Hangisi dürüstki,bizim gibi ecevit gibi bağışmı yapmışlar ülkeye,bağışların üstüne bile çökülmüş,Atatürkten beri bu ülke sallantıda,sebep inönünün tek hatası çoğul demokrasiye geçiş,bu millete demokrasi bol geliyor mendereste gördük ne var yoksa ABD'ye teslim etti,idam oldu puşt ülke düzeldimi,ondan beri ülke sallantıda,evren,özal,çiller derken daha beteri geldi ülkeye ABD eş bobçu,böyle adamlaramı güvececeğiz,adam ülkeyi soyup soğana çevirdi halkta destekledi soyarken,50 senem gitti mücadeleylen,artık dürüstük derseniz siz alın bayrağı bizim ömür bitmek üzere,tabiki 500 senelik takılan borçda var,nasıl ödenecek ?Atamız bitik satılmış osmanlının borcunu 100 senede ödemişti !!!,neyse anlamazsınız !!!,ben bizi soyanları soymaya çalışıyorum,ama onlar soyulmaz,borsaya babalarının hayrınamı girdi,bizde garibanların parasını ütülüyoruz,onlara birşey olmaz,sadece sağlıklarından olurlar bedduadan,sistem hiç bir şeyi afetmez,gideceğin yer bir bezparçayı üstüne kürek dolu toprak,kötülük yaptıysan devamlı peşinden lanet,iyilik yaptıysan ebedi dua,2010 sonrası borsa yasal kumarhane,aklımla rulet oynuyorum kazanıyorum,çünkü 13 senedir böyle![]()
Bıktırdı artık bu erdemoğlunun borçları tahvilleri hisseyi gömmesi
Beyler nedir bu kağıdın derdi?
Sinirler haklı olarak gerilmiş durumda
Sasa nın elbet bir yerden sert
dönüşü olacak, sakin kalmakta fayda var
Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir.
Yine düşüyor pislik şey
Yer İmleri