Sayfa 682/1000 İlkİlk ... 182582632672680681682683684692732782 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 5,449 - 5,456 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Birikimlerimizi emanet ettiğimiz şu sisteme bakar mısınız?

2.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Belki öğleye kadar düzeldi ben az önce tefasta gezinirken farkettim.
    Tefasta bizim farketmediğimiz çok değişiklikler oluyor öğleden sonra da.
    Ben tabloyu her güncellediğimde mutlaka bir değişikliğe rastlıyorum öğleden sonraları.

3.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    FID'te tahminen %0.4-0.5 gibi gelecek FID'de hisse oranı %50 gibi ve ayrıca altın ve ETF'de var işin içinde kafa karıştırır üstadım
     Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Tefasta bizim farketmediğimiz çok değişiklikler oluyor öğleden sonra da.
    Ben tabloyu her güncellediğimde mutlaka bir değişikliğe rastlıyorum öğleden sonraları.
    Ben doğru hesaplamışım demekki

4.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Ben doğru hesaplamışım demekki
    Ben zaten artık TEFAS'a bakmıyorum, hesabımı sizin tablodan yapıyorum.
    Yarın bankaya da diyeceğim benim hesaplarda TEFAS'ı değil sn admustafanın tablolarını esas alın
    Tefas'ta hata oluyor, ama tablolar gayet sağlam.

5.  Alıntı Originally Posted by eren2008 Yazıyı Oku
    Evet uygulamadada aynı oran gözüküyor.Saçma olmuş dün alım emri verenler yüksek fiyattan almış olmadı mı.Aynı gün içinde %1.5 eksi yazmış oluyor.Saçma hareketler.

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    denetim mekanizması var. olmaz öyle şey... x günü alım emri gerçekleşecek herkeşe tek fiyattan geçer işlemler...
    Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık , rasyonel akla atılan imza. İnsanlığın ebedi mutluluğunun anahtarı olacak olan Mazardium EF87 madeni mucidi. Yaşasın !

6.  Alıntı Originally Posted by paravarhuzurvar Yazıyı Oku
    Bendim o. OPB mobilden alamamıştım masaüstünden aldım. YKB mobil sorunsuz kullanışlı bir işleyişi var.
    sorunsuzsa neden mobilden alamayıp masaüstünden alabiliyorsunuz ? ali yi de iş hayatında , yönetişimde başarısız bulurum. neyse ki tüpraşta kaptan amerika kılıklı abisi dümende...
    Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık , rasyonel akla atılan imza. İnsanlığın ebedi mutluluğunun anahtarı olacak olan Mazardium EF87 madeni mucidi. Yaşasın !

Alıntı Originally Posted by Hamza__Sütbıyık Yazıyı Oku
    sorunsuzsa neden mobilden alamayıp masaüstünden alabiliyorsunuz ? ali yi de iş hayatında , yönetişimde başarısız bulurum. neyse ki tüpraşta kaptan amerika kılıklı abisi dümende...
    Haklısın çelişkili olmuş. Bu seferlik affedersem çok kullanışlı bir uygulaması var diyelim.

8. Merhaba iyi geceler
    Forumda ve yatırım fonlarında yeniyim.
    Saat 01.30 itibariyle Sn. YTA’ nın güncellemelerini nereden görebilirim?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 682/1000 İlkİlk ... 182582632672680681682683684692732782 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •