Sayfa 682/1006 İlkİlk ... 182582632672680681682683684692732782 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 5,449 - 5,456 arası.

Konu: Viop LVIII

1.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Yeni maaş zamlarıyla enflasyonun yılın ilk altı ayında fışkıracağını biliyor olmaları lazım
    Dolayısıyla faiz artışını durdurduk gibi veya o mealde açıklama yapıp kendilerini bağlamazlar
    Ortodoksun ruhuna aykırı olur

Dediğin gibi ortaya konuşurlar
    Aslında piyasayı bir inandırabilseler sorun kendiliğinden çözülecek.Ama o kadar yanlış işler yapıldı ki insanlarda negatif düşünmekte haklı.Mesele enflasyonun yüksek çıkacağı değil.

Mesela bunu bankalarda biliyor ama bu ay mevduat faizlerini yükseltemediler. Çünkü aldın 50 ye kime 70 e 80 e vereceksin kar edeceksin. Bir yerden sonra herkes kendi ayağına sıkar işler raydan çıkarsa.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

2. Sözcü, HalkTV çok köpürttü, Demirtaş sonradan yumuşadı ama onların dediğini yapmak sakat.

Ben isim vermedim diyemez.

BBHT'de TEB Yatırım Gaye Hanım'ın görevden alınması dedikodusu ile düştük cumhurbaşkanı destek verince yükseldik dedi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

akbank az daha zorlasa tavan olur.

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Petkoyu almayan palaya inanmam ben suyuniçinde kalmış solungaçları çıkmış barajın kapaan yanına mesken tutmuş biriyim
    OOO Bozkurt bey en sonunda beni dikkate aldın cevap verdin.Neyse kendi lehime + dır bu bana göre. Pala benim kağıtları da almıyor diğerlerini alıyor o zaman bende inanmayayım ama bu grafikler öyle demiyor e ne olacak şimdi peki?
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

5.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    akbank az daha zorlasa tavan olur.

Dün devre kesmişti.

TÜİK: Bazı basın yayın organları ile sosyal medya hesaplarında Algılanan Enflasyon ve TÜFE'nin farklılaşmasına yönelik haberlerin çarpıtıldığı görülmektedir

24.01.2024 16:39:36 TÜİK: Tüketicilerin geçmiş 12 aydaki enflasyon algısını yansıtan ve tek soruluk veri setinden elde edilebilen sonuçlar üzerinden, resmi TÜFE verisini eleştirmek manipülatif ve art niyetli bir yaklaşımdır

24.01.2024 16:39:09 TÜİK: Bazı basın yayın organları ile sosyal medya hesaplarında Algılanan Enflasyon ve TÜFE'nin farklılaşmasına yönelik haberlerin çarpıtıldığı görülmektedir

abka al sana cevap.

7.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Sözcü, HalkTV çok köpürttü, Demirtaş sonradan yumuşadı ama onların dediğini yapmak sakat.

Ben isim vermedim diyemez.

BBHT'de TEB Yatırım Gaye Hanım'ın görevden alınması dedikodusu ile düştük cumhurbaşkanı destek verince yükseldik dedi.
    Onların işi o yapar tabii. Eee konuşması gereken bugün konuşan neden susar? Hata varsa çift yönlü. Sen çık geçen perşembe akşamı yap açıklama bunlar olurmuydu? Bir de seans içi yapıyorsun. Kusurabakmasın Muhalefet boş işlerle uğraşmaktan bence gerçekten muhalefet etmeyi unutmuş.

24.01.2024 16:40:01 TÜİK: Algılanan enflasyon ile TÜFE arasındaki oransal fark Avrupa Birliği ülkelerinde 5 ila 6 kata kadar çıkarken, ülkemizde bu farklılaşma çok daha düşüktür

google asistandan bile komik fıkralar

adamlar bizim % 100 enflasyonumuzu bile kıskanıyor..

Sayfa 682/1006 İlkİlk ... 182582632672680681682683684692732782 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •