Ooooo EreğliTuprs abimiz isterde ben onu kırarmıyım?
Beni müebbet sürgün den kurtarmış abimizin hatrını kırarmıyız?
Eregltuprs abi iyi dinle o zaman
Doğuş Holdingin 31 Aralık 2018 bilançosuna göre 4,75 milyar euro civarı (sadece)finansal borcu var...
01/01/2019 da bu 4,75 milyar euro=4,75x6,04(eur/tl kuru)=28,7 milyar tl yapıyordu kabaca
Bugün ise 09/05/2019 da 4,75 milyar euro=4,75x6,91=32,8 milyar tl ediyor
Fark(kur zararı)=32,8-28,7=4,1 milyar tl...
Şimdi den 4,1 milyar tl si buhar oldu Kel Ferit in (kurlar burda kalırsa)
Nasıl neşen yerine geldi mi?
saygılar/başarılar
"Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "
Tengri dostum..
Bunlar elin taşı ile elin kuşunu vurup etini yerler..
Bunlar çokdan yurtdışına kaçtılar bile..
Hepsinin zulası var yurtdışında..
Batan firma ile belki bankalar olur..
İşten çıkan insanlar olur..
Senden benden önce gerçek bilgiler bunlara gidiyor..Herşeyin farkındalar idi zaten 2 seneden beri..
Feritin yurtdışında 5 milyar doları vardır en az..
Şahsi..
Bu arada kanser olmamak mümkün olduğunda GDO lu ürünlerden uzak durun. Mümkünse ithal mercimek, pirinç, buğday, un, bulgur, ceviz vs vs kullanmayın! Bu BİM, A101, ŞOK marketleri bakliyat ve kuruyemişi ithal edip halka GDO lu ürünleri resmen iteliyor.
Ekmeği de son aylarda evde yapmaya başladık. GDO lu olmayan SİYEZ ve GARIKLI UN ları kullanıyorum.Kilosu 11 TL civarı. Ama değiyor hem lezzetli hem bereketli. Sadece ekmeği SİYEZ yiyerek hiç diyet yapmadan son 2 ayda kendiliğinden 6 kilo verdim. Demek ki bağırsaklar GDO lu ürünlerden olumsuz etkileniyordu. Ekmeği GDO lu buğdaydan yiyince obezite ve kanser riski artıyor.
Kanser, Diyabet ve Obezite riski olan arkadaşlara SİYEZ ve GARIKLI UN larını şiddetle tavsiye ederim.
AB, İNGİLTERE, ALMANYA VE FRANSA İRAN'A SORUMLULUKLARINI YERİNE GETİRME ÇAĞRISI YAPTI
ateşin altına odunu yavaş yavaş yığıyorlar
bir halt olacağı yok.
Yer İmleri