Sayfa 686/990 İlkİlk ... 186586636676684685686687688696736786 ... SonSon
Arama sonucu : 8151 madde; 5,481 - 5,488 arası.

Konu: Viop XLV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    dün daha aşğıdan satan bofa bugün daha yukarıdan pega alıyor...

kurum aynı olsa da, satan ve alan ayrı fonlardır...sen biliyorsundur da, akıl edemeyen olur diye yazayım dedim.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

2.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    kurum aynı olsa da, satan ve alan ayrı fonlardır...sen biliyorsundur da, akıl edemeyen olur diye yazayım dedim.
    TV'ye çıkan fon yöneticilerine şöyle bakıyorum, bazıları fakir, bazıları zengin gibi.

Bir devlet büyüğünün lafı vardı, "fakir çalmayı bilmediği için fakirdir" diye söylüyordu.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    TV'ye çıkan fon yöneticilerine şöyle bakıyorum, bazıları fakir, bazıları zengin gibi.

Bir devlet büyüğünün lafı vardı, "fakir çalmayı bilmediği için fakirdir" diye söylüyordu.
    Kesin öyledir, işi bilen köşeyi dönmüştür, bir kısmı da maaşla idare etmektedir. Zaten pandemi döneminde ev bağlantıları fikir veriyordu baya
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

4. bu endeks anlasıldı 9000 e dogru ... uzun da ise 10 USD ytd

5. soyle dusunuyorum dusecek naraları var da tamam da kardesim bankalar 2 x sanayıler 2 x olsun da sonra dussun arada turbulans olacak tabi bugun eregli sise en az 60 olmalı petkm 30 akbank 30 vs v vs YTD

VBTS kapsamında SASA.E ve HEKTS.E paylarında seans başından 22 Aralık seans sonuna kadar brüt takas uygulanacak...

erken olmadımı biraz...

böyle alel acele kararlar almayın...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

1. Cinko geldi.

2. Cinko da geldi.

Sayfa 686/990 İlkİlk ... 186586636676684685686687688696736786 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz