Sayfa 687/1002 İlkİlk ... 187587637677685686687688689697737787 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 5,489 - 5,496 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

1. Ben sahsen Damadin gonderildigini dusunuyorum.

Sn.Arinc'in, 30 - 40 AKP'linin DEVA partisine gecme hazirliginda oldugu bilgisi bu azil'in sebebi bence.

Gemi batiyor.

Simdi tum AKP'li vekiller cankurtaran arayisinda.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Çıkıp da öteki damadı ekonominin başına getirse, o cenahta bir kişi çıkıp ta tek laf etmez sanırım..
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

3. Ziraatte 8.29 buralardan dolar alinirmi yoksa ayın 19 unu beklemekte yarar varmı.

4. işin acı kısmı ekonomi yönetimine bu saate kadar düzgün bir aday bulamayıp açıklayamıyorlar..!!

5. Varank açıklaması:Ekonomi Erdoğan 'İn liderliğinde hız kesmeden devam edecek.

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

Alıntı Originally Posted by boschyatirim Yazıyı Oku
    Ziraatte 8.29 buralardan dolar alinirmi yoksa ayın 19 unu beklemekte yarar varmı.
    Robin brooks değiştirmedi ise adil değer 7,5 demişti.

2018 travması bende devam ediyor o nedenle ağırlıklı dolar pozisyonumu değiştirmem ama kısa bir olumlu rüzgar yakalarsak aşağı gideriz gibime geliyor. Bu nedenle satmamda almamda. Biraz izlemeyi düşünüyorum.

Bu arada biden görevi 20 ocakta devralacak buda bir kenarda dursun.

Robin Brooks
    @RobinBrooksIIF
    Chief Economist
    @IIF
    , former Chief FX Strategist
    @GoldmanSachs
    & Senior Economist
    @IMFnews
    . Opinions are my own. Email: rbrooks@iif.com.

YTD değildir
    Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,120
     Alıntı Originally Posted by boschyatirim Yazıyı Oku
    Ziraatte 8.29 buralardan dolar alinirmi yoksa ayın 19 unu beklemekte yarar varmı.
    19'na daha çok var,o zamana kadar çok sular akar,şu sıralar keskin virajdayız ve neyin ne olacağını bilemiyoruz.İreisin açıklanması bekleniyor,ama şu gerçekki piyasa tarafından istenmiyorlar,bakın bir istifa neyi getirdi,merkez başkanı değişti tık olmadı,ama istifa piyasaya annda etki etti...ytd.

8.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Robin brooks değiştirmedi ise adil değer 7,5 demişti.

2018 travması bende devam ediyor o nedenle ağırlıklı dolar pozisyonumu değiştirmem ama kısa bir olumlu rüzgar yakalarsak aşağı gideriz gibime geliyor. Bu nedenle satmamda almamda. Biraz izlemeyi düşünüyorum.

Bu arada biden görevi 20 ocakta devralacak buda bir kenarda dursun.

Robin Brooks
    @RobinBrooksIIF
    Chief Economist
    @IIF
    , former Chief FX Strategist
    @GoldmanSachs
    & Senior Economist
    @IMFnews
    . Opinions are my own. Email: rbrooks@iif.com.

YTD değildir
    Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Ekonomi yönetiminin TÜRK LİRA'sında çok büyük miktarda hızlı bir değerlenme isteyeceğini düşünmüyorum. Yani akıl öyle diyor. Değerlenme olsa bile çok uzun soluklu olmamasını beklerim. Dış ticaret dengesini düşünerek, ithalatı patlatmak istediklerini sanmıyorum. akıl baştaysa tabi.

olan oldu. zamanı geri sarsalar düzeltilecek çok şey var da, mümkün dğeil. buradan sonrası biraz daha güvene ve gerçeklere dayalı, istikrarlı, akla mantığa uygun yönetilir umarım. yoksa ne olacak yine başa sararız, bugünden aylar sonrasında gelişen piyasalar korona sonrası çıkışını yaparken biz de çürük elma toplarız.

Sayfa 687/1002 İlkİlk ... 187587637677685686687688689697737787 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •