Sayfa 687/2347 İlkİlk ... 18758763767768568668768868969773778711871687 ... SonSon
Arama sonucu : 18770 madde; 5,489 - 5,496 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. - Daha önce Belçika, Romanya, Rusya halkına iyot tabletlerini dağıtmıştı. Almanya, Çin, ABD, Gürcistan, Fransa, İngiltere, Güney Kore, Japonya gibi ülkeler ise iyot tabletlerini stoklama kararı almıştı.
    @erefefik

2. Ukro-nazilerin Nikolaev ve Krivoy Rog yönlerdeki taarruzunun püskürtülmesi sonucunda 48 tank, 46 piyade savaş aracı, 37 diğer zırhlı savaş aracı ve 1.200'den fazla nazi etkisiz hale getirildi.
    - Rusya Savunma Bakanlığı
    @erefefik

3. Yusuf Yetiş
    @YusufYetiss
    Az önce şiirler yazıp yazıp bana veren bir öğrencimin vefat haberini aldım, 16'sında, tedirgin bir çocuktu.

Cıvanım ölümün soluk rengine boyandı, hepimizin ölecek yaşta olduğunu yeniden hatırlattı.

"İzim siliniyor, çünkü bir yerlere değmekten korkuyorum." mısrası kaldı geriye.
    @erefefik

4. (Kızılelma) Maliyeti yüksek olmayacak, daha düşük maliyetle çok daha fazla üretebileceğiz.

Radar görünmezliği konusunda çalışmalar yapılıyor.

Onlar bizi görmeden, biz onları milli seyir füzeleriyle etkisiz hale getirecek imkana sahip olacağız.

-Haluk Bayraktar
    @erefefik

5. ANKARA KUŞU
    @ankara_kusu
    Özel hayat ifşası, santaj ve suç örgütüne bilgi aktarmakla suçlanan Ünsal Ban’ın normal şartlarda serbest kalması lazım.

Özel hayat ifşası yok, adam bıçaklı saldıraya uğrarken video çekmiş.

Şantaj zaten yok.

Herhangi bi yapıya bilgi aktarımı da yok. Ben atmadım demişti.

ANKARA KUŞU
    @ankara_kusu
    ·
    1 sa
    @ankara_kusu
    adlı kişiye yanıt olarak
    Deniz yoluyla kaçma iddiası havada. İddia doğru olsa bile adamın can güvenliği tehlikedeydi refleks yapması kadar doğal bi şey yok.
    @erefefik

6. ibrahim Haskoloğlu
    @haskologlu
    · 1 sa
    ABD'de 18 aylık oğlunu sadece meyve, sebze ve anne sütü ile besleyen vegan anne, oğlunun ölümü sonrası birinci derece cinayetten suçlu bulundu ve müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

— The Independent
    @erefefik

7. Irak Genelkurmay Başkanı Abdul Amir Rashid Yarallah:

Tüm liderlere, komutanlara ve kahraman savaşçılara, son iki gün boyunca gösterdikleri büyük çaba, sıkı ve profesyonel çalışma, kısıtlama ve herkesten aynı mesafede çalışma için teşekkür ve takdirlerimi sunuyorum.
    Dokuzuncu Zırhlı Tümen ve Özel Kuvvetler Tümeni'nin kahramanlarına, komutanlarına, komutanlarına, subaylarına ve rütbelerine, göstericilerin hayatlarını korumak ve ayaklanmayı önlemek için gösterdikleri olağanüstü çabalar için özel teşekkürlerimizi sunuyoruz.
    @erefefik

8. Yunanistan Savunma Bakanlığı, Türkiye Jetlerine S300 radarı ile taciz yapıldığı iddiasını reddetti.
    @erefefik

Sayfa 687/2347 İlkİlk ... 18758763767768568668768868969773778711871687 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •