ne oldu 5 tane saplayınca biraz tansiyonun yükselmiş rengers. öyle ortaya karışık konuşunca böyle cevaplar gelir elbet bir tatar ramazandan işte. daha bunlar iyi günleriniz. daha çok zaplayacaklar ve siz fener hisseninin 35 lere düşeceğini göreceksiniz.. yatırım tavsiyesi değildir tabiki cancağızım. hadi şimdi hayırlı traşlar..
Yahu sen nickini falan değiştir.Bu ortamda adamlar 2 gün tavan yaptı zaten.Sen 1 kez taban oldu diye hayırlı olsun diyorsun.Ayrıca burda insanlar para kazanmaya çalışıyor.İnsanların para kaybetmesinden,mutsuz olmasından mutlu olan iğrenç bir insan olduğunu bu kadar belli etme.Ali koç belki Fenerbahçe tarihinin en başarısız başkanı olabilir ama 7 yılda Fener hissesi tutan şu an evini,arabasını herşeyini yaptı.Türkiyedeki leş futbol karın doyurmaz ama Fener hissesi doyurdu.Sende bir soda iç hazmetmek için...
ben hisseden bahsetmiyorum ki dostum, senin saçma sapan yorumlarından bahsediyorum. yok rengerse yeniyorlarmış, yok samsunu tokatlıyorlarmış, gördük dün 5 sapladılar 2 sini hakem çıkarttı. haftaya bir daha saplayacaklar ardından yorgun ve moralsz takim gelecek samsunda da puan kaybedcek o zaman görürüm o evleri arabaları alan tayfayı. böyle bir şey yokta atıyorsun desteksiz. tabi herkes en düşükten alıp tavandan satıyor dimi hadi oradan hadi oradan. civciv spor taraftarı seni. o sodayı kapağı ile birlikte agnadın sen onu. hadi hayırlı traşlar. gözüm üzerinde yorum yaptığında desteksiz atarsan tepene binerim. hadi uğurlar ola şimdi. yatırım batırım tavsiyesi değildir.
bir süre beyaz direncin üzerine çıkamayabilir.. alttaki sarı destek, kahve kırılırsa aktif hale gelebilir.. ilk direnç aralığı olan roza yeşil den dönmesi de normal sayılabilir..
bağzı düzeltmeler, süslenen kadın gibidir.. makyaj yaptıkça güzelleşir... bu düzeltme, o düzeltmelerden... malsız çulsuz süslenmesini bekliyorum.. (olası düzeltme sert olmamak kaydı ile 2 hafta sürmesi bile haftalıkları dikkat çekici bir şekilde güzelleştirebilir...)
![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
7 yılda fener hissesi % kaç prim yaptı bana kaynak göstererek söyle bakalım dostum. ben sana söyleyeyim fener hissesi bundan tam 10 yıl önce yaklaşık 7 tl civarındaymış. google üzerinden bak görür o kör gözlerin. şimdi kaç 50 tl . 10 yıl önce bir ev araba parası bağlayan ne kazanmış sen hesapla tabi 4 işlemi biliyorsan ergen olmayan dostum. Senin hesap kitap bilgin yoktur ben sana hesaplayı vereyim hemen. yaklaşık % 600 . lan bankaya koysan parayı bundan fazla getirirdi. yani adam arabayı satıp buna girmişse şimdi motorsikletle evine gidiyordur.. bak bu ergen çocuk sana hesap kitap yapmayı öğretecek ama biraz sakin ol. sakin ol bu senede cimbom şampiyon. yol yakınken haber vereyim. hadi hayırlı traşlar. yatırım tavsiyesi değildir.
ha bu arada asriel israil mi ? anlayalım da ona göre davranalım bundan sonra.
Yer İmleri