Sayfa 690/1068 İlkİlk ... 190590640680688689690691692700740790 ... SonSon
Arama sonucu : 8542 madde; 5,513 - 5,520 arası.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaş

1. dürüstlük şeffaf lik olmayınca ortaklıklar bir yere kadar sonra çıkar menfaat karşıdaki ortağa nasıl ayak oyunu yaparım.sözüm meclisten dışarı lakin çevremdeki ortak iş yapanlar hep al takke ver külahcı neyse insan bir an çok şeyler yazmak istiyor ...bizim printaş umarım bir gün yüzümüzü güldürür diye hayal ediyorum. umarım bir an önce bu hayalden kurtulurum kendi adıma...

2.  Alıntı Originally Posted by akant2017 Yazıyı Oku
    tam burda atı alan üsküdarı geçti sözü devreye giriyor .
    Benim aklımada dönüp dolaşağı yer bist dükkanı geliyor her patron atının değerini merak eder.

3. modaratör bizi ne zaman bronz üye yapacak..alınıyorum artık ...senelerdir hizmet ediyoruz ...

4.  Alıntı Originally Posted by akant2017 Yazıyı Oku
    dürüstlük şeffaf lik olmayınca ortaklıklar bir yere kadar sonra çıkar menfaat karşıdaki ortağa nasıl ayak oyunu yaparım.sözüm meclisten dışarı lakin çevremdeki ortak iş yapanlar hep al takke ver külahcı neyse insan bir an çok şeyler yazmak istiyor ...bizim printaş umarım bir gün yüzümüzü güldürür diye hayal ediyorum. umarım bir an önce bu hayalden kurtulurum kendi adıma...
    Aslında hayal kurmak güzel helede printaş üzerinden geçmişinde bir çok iz var gelecek hesabı yapmaya değer bence.

5.  Alıntı Originally Posted by akant2017 Yazıyı Oku
    modaratör bizi ne zaman bronz üye yapacak..alınıyorum artık ...senelerdir hizmet ediyoruz ...
    Hayret bence hakkın ayıp ediyor garibancada yazmaz oldu belki bu yüzdendir sende yazmazsan ne yaparız bilmem.

6. dardanel müthiş kâr.

7.  Alıntı Originally Posted by akant2017 Yazıyı Oku
    modaratör bizi ne zaman bronz üye yapacak..alınıyorum artık ...senelerdir hizmet ediyoruz ...
    Üç beş çorba atmanıza bağlı malesef şimdilerde çark öyle çalışıyor bu çorbanın Türkiyedeki adıda ''himmet'' fakir fukara garibanın pek alışık olmadığı bir sözcük,kelime..Ama hain feto ve avaneleri bu kelimeyi pek severler ağızları kulaklarına varır din tacirlerinin..ytd..Şaka yapıyorum kardeşim sen çorba falan verme varsın sadık üye ol ama dürüst ve onurlu yani sadakatli kal....Ayrıca Dardanel'in sahibi Niyazi Önen'e açılan kredi mulukları Çauşoğullarına şartlı sağlansaydı belkide bu gün ÇBS Printaş'ın en yüksek işlem haçmi yapan hisselerin başını çektiği haberini konuşuyor olurduk burada..Hayırlısı olsun hakkımızda..ytd

8.  Alıntı Originally Posted by akant2017 Yazıyı Oku
    dardanel müthiş kâr.
    Belki sıra bizede gelir bizdeki talihsizlik borsadan atılmamız oldu şimdi öyle düşünüyoruz atılmasaydık hisselerimizi satmış olabilirdik borsaya dönüşü muhteşemde olabilir hayırlısı diyelim.

Sayfa 690/1068 İlkİlk ... 190590640680688689690691692700740790 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •