https://fiyat.tarimziraat.com/bugday_fiyatlari-a15.html
Çiftçinin zor senesi. Buğdayını Tmo almıyor tüccar 5.5 6 tl veriyor diyor.
https://fiyat.tarimziraat.com/bugday_fiyatlari-a15.html
Çiftçinin zor senesi. Buğdayını Tmo almıyor tüccar 5.5 6 tl veriyor diyor.
Yurtdışından şahsi kullanım için yolcu beraberinde getirilen cep telefonlarındaki harç tutarı Cumhurbaşkanı Kararı ile 6.091 liradan 20.000 liraya yükseltilmiştir / Resmî Gazete
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
KDV oranlarında da değişikliğe gidilmiştir;
-%18 olarak uygulanan oran %20’ye
-%8 olarak uygulanan oran %10’a yükseltilmiştir / Resmî Gazete
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Zam yağmuru başladı.
80leri 90ları mumla arıycaz gibi
Çok isabetli olmuş. Her sene en yeni binlerce dolar verip iPhone Samsung ve İTHAL cep telefonu alıp instagramda facebookta ticktock vb ortamlarda aptalca videoları seyretmekten veya Fortnite PUBG GTA vb oyunları oynamaktan başka bir iş yapmayanlar çok üzülecek.
Adamın elindeki cihaz 1969 da aya giderken kullanılan IBM mainframe bilgisayardan 10000 kat daha hızlı işlemciye ve depolama kapasitesine sahip, ama her sene cep telefonu değiştiriyor züğürt ağalar.
Nerede bu yoğurdun bolluğu. Her yer ithal MAL cenneti oldu bu ülkede.
Cari açık zarardır.
Amariga daki 30 Yıllık faiz %4 ü geçti. Yakında ABD ekonomisinden duman çıkmaya başlar, motor tekledi. 30 yıl boyunca %4 ten fazla net GARANTİ temettü verecek hisse sayısı çok az Amariga borsasında.
Apple Microsoft Google Facebook Netflix Amazon gibi süper kağıtlar bile mevcut fiyat kazanç oranları ile bu kadar net temettü veremiyorlar.
Öte yandan FED in batma riski yok ve 30 yıl boyunca kemiksiz net %4 dolar bazında getiri garantisi veriyor.
FED faizi düşürmezse tüm dünya ekonomileri ile birlikte ABD ekonomisi de eş zamanlı hep birlikte çöker.
Yer İmleri