Artan

23,34 9.99 10:21
75,05 9.96 10:21
12,26 9.96 10:21
23,94 9.92 10:21
24,20 8.91 10:21
Artan Hisseler

Azalan

70,15 -9.95 10:21
15,80 -9.71 09:55
356,00 -8.01 09:55
189,90 -5 10:16
21,08 -3.92 10:21
Azalan Hisseler

İşlem

1.603.151.076,81 10:21
1.040.042.401,25 10:21
1.038.207.689,60 10:21
753.190.761,80 10:21
712.060.621,04 10:21
Tüm Hisseler
Sayfa 695/697 İlkİlk ... 195595645685693694695696697 SonSon
Arama sonucu : 5570 madde; 5,553 - 5,560 arası.

Konu: Viop LXVIII

Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    “larâ€kısmını eksik yazmışsın. Size bir gerisi benim mi diyorsun?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    sana rakip olmak istemem

bikere deneyim dedim... telif benim demiştin ...

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    günaydın millet bol kazanç.

bence yapay zekadan borsa açısından bu şekilde fayda sağlamak imkansız..

en iyi ciddi bir sistem yazdırıp kodlama konusunda çok büyük faydası olur.
    onun dışında yorum analiz vb...

cıks.

diyaloglar enteresan.. Verilen promptlar , yapılan analizler, yorumlar burada yazılmıyor..
    eğlenceli kısmını yazıyoruz.
    Ciddi olanı bende.. !

3.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    sana rakip olmak istemem

bikere deneyim dedim... telif benim demiştin ...
    Kulağının bir kenarında kalması iyi olmuş.. coptright falan bunlara dikkat edelim. Dipnotlarda belirtelim lütfen

MİGROS/TORT: BU TEMPODA GİDERSEK SATACAK GIDA ÜRÜNÜ BULAMAYACAĞIZ

EKONOMİ'NİN HABERİNE GÖRE; MİGROS İCRA KURULU BAŞKANI ÖMER ÖZGÜR TORT, TÜRKİYE'DE GIDAYA ERİŞİM, ÜRETİCİ KÂRLILIĞI, MALİYET BASKISI VE İTHALATA BAĞIMLILIK KONUSUNDA SERT UYARILAR YAPARAK, "BU TEMPODA GİDERSEK TÜRKİYE'DE SATACAK ÜRÜN BULAMAYABİLİRİZ" DEDİ.

MİGROS İCRA KURULU BAŞKANI ÖMER ÖZGÜR TORT İLE KOTON CEO'SU DR. BÜLENT SABUNCU, GIDA VE TEKSTİL SEKTÖRLERİNDE DERİNLEŞEN ÜRETİM SORUNLARINA DİKKAT ÇEKTİ.

TÜRK İŞ DÜNYASI KONFEDERASYONU'NUN (TÜRKONFED), ANTALYA'DA DÜZENLENEN 26. İŞ DÜNYASI ZİRVESİ'NDE KONUŞAN ÖZGÜR TORT, GIDAYA ERİŞİM VE ÜRETİM ALANINDA TÜRKİYE'NİN CİDDİ BİR RİSK DÖNEMİNDEN GEÇTİĞİNİ SÖYLEDİ. ÜRETİCİLERİN PARA KAZANAMADIĞI İÇİN ÜRETMEK İSTEMEDİĞİNİ BELİRTEN TORT, BUNUN HEM SEKTÖR HEM DE ÜLKE İÇİN BÜYÜK BİR TEHDİT HALİNE GELDİĞİNİ VURGULADI. TORT, "BU TEMPODA GİDERSEK TÜRKİYE'DE SATACAK ÜRÜN BULAMAYABİLİRİZ. O ZAMAN İTHALAT FURYASININ İÇİNDE GIDAYI DA BU PAYDAŞLARDAN BİRİ HALİNE GETİRMEK ZORUNDA KALABİLİRİZ DİYE KAYGIMIZ VAR" İFADELERİNİ KULLANDI.

BİTKİSEL PROTEİNİ İTHAL ETMEK ÜRETMEKTEN DAHA UCUZ
    PROTEİNİN ÖNEMLİ ANCAK ÖNEMLİ OLDUĞU KADAR DA PAHALI OLDUĞUNU DİLE GETİREN ÖZGÜR TORT, BİTKİSEL PROTEİNİ İSE DAHA UYGUN OLDUĞUNU VE BU NEDENLE DE KARLI OLMADIĞINI, İTHALATININ İSE KOLAY OLDUĞUNU DİLE GETİRDİ. MERCİMEĞİN KANADA'DAN ÇOK KOLAY VE UCUZ İTHAL EDİLEBİLDİĞİNİ ANCAK MİGROS'UN BUNA RAĞMEN YERLİ ÜRETİMDEN VAZGEÇMEDİĞİNİ VURGULAYAN TORT, "İTHALATI ÇOK RAHAT YAPABİLİRİZ AMA YAPMAYACAĞIZ DEDİK. KAYSERİ ŞEKER İLE İŞ BİRLİĞİ YAPARAK BOŞ KALAN TARLALARDA MERCİMEK ÜRETİMİNİ BAŞLATTIK. BU HEM TARLAYA FAYDA SAĞLIYOR HEM DE ÜRETİMİ GÜÇLENDİRİYOR. İTHALDEN DAHA PAHALIYA GELMESİNE RAĞMEN BU MÜCADELEYİ VERİYORUZ" DİYE KONUŞTU. MİGROS'UN BENZER BİR DÖNÜŞÜMÜ SUSAMDA DA BAŞLATTIĞINI BELİRTEN TORT, TAHİNİN HAMMADDESİ OLAN SUSAMIN YÜZDE 95'İNİN YURTDIŞINDAN GELDİĞİNİ HATIRLATTI. ÇUKUROVA'DA BİR ÜRETİCİYLE İŞ BİRLİĞİ YAPTIKLARINI BELİRTEREK, "SEN ÜRET, BİZ TAMAMINI ALACAĞIZ DEDİK. TAHİN VE HELVADA YÜZDE 100 YERLİYE GEÇİYORUZ, BU DA KADEME KADEME GERÇEKLEŞİYOR" DEDİ. BALDA TAHŞİŞ RİSKİNİN YÜKSEK OLDUĞUNU SÖYLEYEN TORT, BİNGÖL'DE ARICILAR BİRLİĞİ İLE ORTAK ÇALIŞARAK AB DESTEKLİ COĞRAFİ İŞARETLİ BAL ÜRETİMİNE BAŞLADIKLARINI ANLATTI. PATATES KONUSUNDA İSE NİĞDE'DE AŞIRI TARIM NEDENİYLE VERİMİN DÜŞME RİSKİ BULUNDUĞUNU VURGULADI VE EKLEDİ: "ORADAKİ PATATESÇİLERLE BİRLİKTE ENDEMİK ÇEŞİTLERE DÖNÜYORUZ. ÜRETİMDE KELEBEK ETKİSİ GERÇEKTEN ÇALIŞIYOR; BAŞLADIĞINIZ ANDA KARŞILIĞINI TEKER TEKER ALIYORSUNUZ."

SIFIR LİRA MALİYETLİ ÜRÜNÜ RAFA GETİRMEK 21 LİRA
    ÖZGÜR TORT, FİYAT OLUŞUMUNDA NAKLİYE VE TOPLU ÜRETİMİN DE ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKTİ. ÜRÜNLERİN ANTALYA İLE İSTANBUL ARASINDAKİ FİYAT FARKINA DEĞİNEN TORT, "ÜRÜN ANTALYA'DA 5 LİRA, İSTANBUL'DA 35 LİRA. BUNUN ÇOK BASİT BİR MATEMATİĞİ VAR. RANDIMANLI ÜRETİM YOKSA SIFIR MALİYETLİ BİR ÜRÜNÜ İSTANBUL'DA SATMANIN MALİYETİ 21 LİRA. ÜRETİCİ 5 LİRAYA ÜRETMEZ. TEDARİK MALİYETİNİ VE ORTAK ÜRETİM MALİYETİNİ DÜŞÜRMEMİZ ŞART" DEDİ. TOPLU ÜRETİMDE GİRDİ MALİYETLERİNİN ÜÇTE BİRİNE, RAYLI SİSTEM TAŞIMACILIĞINDA NAKLİYE MALİYETLERİNİN YİNE ÜÇTE BİRİNE DÜŞTÜĞÜNÜ KAYDEDEN TORT, TARIMDA TEKNOLOJİ KULLANIMININ ZORUNLULUK HALİNE GELDİĞİNİ BELİRTTİ.

HABERE AŞAĞIDAKİ LİNKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ:

https://www.ekonomim.com/ekonomi/mig...-haberi-858788
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    diyaloglar enteresan.. Verilen promptlar , yapılan analizler, yorumlar burada yazılmıyor..
    eğlenceli kısmını yazıyoruz.
    Ciddi olanı bende.. !
    eleştiri anlamında söylemedim.. ama zamanla sonuçları olsun paylaş

iyi faydalandım.. ( para kazanma anlamında )

kaybettirmedi en azından.. veya bir işe yaramadı..vs.

Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Kulağının bir kenarında kalması iyi olmuş.. coptright falan bunlara dikkat edelim. Dipnotlarda belirtelim lütfen

sitikır bastırıp dolaba yapıştırmak lazım. aman unuturuz neyim.. başımız belaya girmesin

7. Hafta sonu ticaretle uğraşan Denizli li bir arkadaşla görüştüm. Hiç iç açıcı değil, milyar milyar cirolu firmalar ya çek yazdırıyor ya da şirketlerini batırmadan önce mezarlıklara devretmeler ya da kaçmaya çalışanlar falan bahsetti. Stok mtok tutmuyorlar kimse birbirine güvenmiyor kenarda durduklarını söylüyor.. kilidi açmak kazım ama hiç umurlarında değil. Nakit akışı gerek

8.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    İş yok kardeşim millet aç aç…. Çocuğu nasıl yetiştireceğimi bu önümüzdeki dünyada nasıl yer edinmesine kafa yoruyorum çıkamıyorum işin içinden… herkesi köle yapacak bu deyyus dünya elitistleri… noelimizi, cristmısss ımızı bile yemeye çalışıyorlar

Çay ocağı mı işletsek desek kahve yapan robotlar var .Berberlik bitmez diyorduK geçen bir arkadaşımız kuaför robot paylaşmışdı buralarda.
    Psikolojik danışmanlık desen ülkemizde bu işler yürümez gidene deli gözüyle bakarlar.
    Velhasıl haklısın kardeşim
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Sayfa 695/697 İlkİlk ... 195595645685693694695696697 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •