Sayfa 698/996 İlkİlk ... 198598648688696697698699700708748798 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 5,577 - 5,584 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Üçkağıtçı yardır ulan..YTD

Nereye yardır?! Aşağı doğru son bir dalga daha beklemez misiniz? Sanki dördüncü dalgada şu anda..

2.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Inşallah ihbarımız dikkate alınır, ne öyle birlikte yaşamak filan.
    resmi nikah neymiş, biz imam nikahlıyız de akan sular dursun, telefondaki uygulamalara müdahale edilsin..!!

3.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    O gün konuşma başladığında dolar 6.08 di, konuşma biterken 6.28'i gördü. Allahım hiç bitmesin yansılar dedim ama, kitap özeti herhalde bitti.

Damadı isteriz, geri gelsin..
    Kesinlikle katılıyorum,
    Şu an kesin ihtiyacımız olan şey sayın damat bakanın derhal ve acilen bir ekonomi sunumu yapmasıdır.

4.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Nereye yardır?! Aşağı doğru son bir dalga daha beklemez misiniz? Sanki dördüncü dalgada şu anda..
    Dün paylaşmıştım bir sayım, orada ikisi de vardı, şu an almaşıklık bozuldu gibi, B ye 2 dersek keskin, şu anki form da keskinleşti. A yı örterse çıkış yırtar.

İki sayımı da takip ediyorum yani, bu mesaj düne ilaveydi, dün kusursuz itki mi çiziyor üçkağıt mı yapıyor demiştim de, ona binaen..

İmpulse çizerse, zigzag demektir arkası gelir, o zaman da, yıkılır, ee yıkılacaktı madem 2008 dibinden niye kaldırdınız gibi bir yaklaşım içindeyim...kısaca..

Damadın kıymeti bilinmedi, hep söyledim.

Dolar gaymeylen ilgilenmiyorum, istersek düşürürüz dedi ve dediğini de yaptı.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

6. Ayrışmaya bakın..nereye kadar göreceğiz..

7.  Alıntı Originally Posted by eksina Yazıyı Oku
    Güneş patlaması demişsinizde 2022 de bir gunes patlaması gorulecek.1670 yılında olmus ama biz 2022 de gorecez uzak oldugu ıcın kıyamet alametlrınde gokyuzu yarıldıgı zaman kırmızı gül görulecek dıye ayetler var patlamanın resmı cekımıs biraz gülüde andırıyor benı korkutuyor acıkcası
    Anlamadım ki 1670 yılında kıyamet kopmuş da 2022'ye kadar devam eden şey neymiş, bu aradaki boşluk nedir, biz 2021'de mi yaşıyoruz yoksa 1670'de mi kafam çok karıştı

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Bölgenin bütün sapları ülkemize geliyor...

TÜİK Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi verilerine göre Türkiye’de yaşayan yabancıların sayısı son bir senede 197 bin 770 azalarak 1 milyon 531 bin oldu. Suriye, Irak ve İranlıların sayısı azalırken, Afganistan ve Kazakistanlı sayısı arttı. Son dönemde Türkiye'deki yatırımlarıyla dikkat çeken Katar’ın 700 vatandaşı Türkiye'de yaşıyor.

https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem...-etti-6243293/
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 698/996 İlkİlk ... 198598648688696697698699700708748798 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •