ben yaya kalmam da siz çok yaya bıraktınız arkanızda kaya gibi mesela bak samet'in bile sesi çıkmaz oldu kafayı yedi teknik tek çizgi çekip gruba atmış![]()
ben 2 ayağımın üstünde duruyorum zaten dimdik senin gibi değilim önemli değil kaşın yine yazarım hesap çok sen o küçük kafanı yorma böyle ufak şeylere
bunu moderatör arkadaşlar görmesin...resmen onlara inad yapıyorsun...senin bu yazdıklarını görürlerse ömür boyu hapis yersin...sonra burada gün yüzü görmesin...telegram gibi kalitesiz yerlere mahkum olursun...sonra da orada sürekli birileri ile küfürleşir kendini rezil edersin..o yüzden de buranın kıymetini bil..çok hesap yapacağına güzel güzel konuşmayı dene...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
arkadaşlar benim mesai saatlerim geçmiş...ben fazla durmayayım...yarın görüşmek üzere...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
ramses kardeş sen yeniisin galiba bu böyle milleti etkilemeye bayılır gelir yine 1 hikaye alıntılar burda yarın çok sever masal anlatmayı en sevdiği kitapta fareli köyün kavalcısı![]()
keko sen kafanı yorma 400 güdük kalacak vakti gelince gözüne denk getiririm
Yer İmleri