İstinye sırtlarından lağım kokusu etrafa yayılırsa, tarabya - İTÜ kampüsü- Maslak ve dahi Yeniköy de durulmaz. O zaman o bölgeden uzak durmak gerek. Emirgan parkındaki güzelim çiçekler bile kokuyu bastıramaz. Yine de Emirgan parkı harikadır.
İstinye sırtlarından lağım kokusu etrafa yayılırsa, tarabya - İTÜ kampüsü- Maslak ve dahi Yeniköy de durulmaz. O zaman o bölgeden uzak durmak gerek. Emirgan parkındaki güzelim çiçekler bile kokuyu bastıramaz. Yine de Emirgan parkı harikadır.
Saolun teşekkürler aman dıkkat edın ne yapacağı nasıl etki edecegı muamma
dolar 8 filan iyi hoşta.. bu şekilde baskı devam ederse 8'de durur mu? rezerv zaten ekside, en ufak hata bomba etkisi yapar.
not: hasta olan tüm arkadaşara acil şifalar dilerim.
Aslında üç beş dolar ve dolar cinsi yatırımlarımızdan kazanıyoruz ama memleket için alım gücü açısından durum giderek tatsızlaşıyor.Dolar cinsinden emekli maaşımın beş yıllık seyrine bakıyorum da durum çok tatsız, ek gelirler olmasa kesin geçim zorluğuna düşerdim.Gidişat çok kötü.Yakında ek gelirler bile manasızlaşacak, çünkü çoğu TL cinsinden kira geliri falan.Tl cinsi tüm gelirler çok hızlı bir şekilde eriyor.
Çalışmanın manasız olduğu noktaya doğru ilerliyoruz. Asgari ücret 320 dolar, yıllık 3840
30 yıl çalışırsan 115 bin dolar ediyor. Tersten hesaplarsak 320/ 4 hafta = 80 dolar haftalık 45 saatten saatin 1,7 dolara denk geliyor. Ömründen bir saati 2 dolara satıyorsun.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Yılda 52 hafta var 73.5 dolar denk gelir onu da 45 saate bölersek ki bir çok sektörde 55-60 saat çalışıldığını kapsam dışı bırakırsak
1.63 denk geliyor tam olarak .
İşyerine gidip gelmek ve yemekte kapsam dışı bıraktım
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri