1 saat önce böyle demiş.nezaman oldu bu muhabbetler görmedim.
![]()
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Bence sallamiyor, çamur atıyor!
Thyao ilgilendiğim bir kağıt hic olmadı. Yine de ajandama baktım o aylarda topicte ismi gecti mi diye, bulamadim. Topicte ismi gecen kağıtları ajandama yazar kendim analiz eder, birşeyler ciziktiririm çünkü. Dikkatimden kacmış olabilir diyerek eski forumda topici acip eylul2015 civarina baktim. Hicbir sey yok. Topicteki sistem takibine gore bir kere sonradan adi gecmişse bile bu anlamı çikaran kotu niyetlidir.
Artik iyice emin oldum, kuzu manipulatordur! Dikkat etmek lazim.
Ustelik o donem piyasa secim oncesi dip yapiyor be, ayip be!
İnsanlar doğrusunu öğrenmeli. İhtiyar buraya ilk geldiğinde yazdığım şey şuydu. "Tarih ve piyasa bilgisi iyidir. Cycle ları verir ama kendi cycle ları şöyledir. Bir akşam içer içer gelir, insanlara küfreder ve kovulur" dedim. Daha önce aynısı olmuştu ve bunu yazdıktan sonra yine aynısı oldu. Fazla ego iyi değildir arkadaşlar. Hele belli bir yaştan sonra iyice gaz yapar.
Kendisi kağıt nasıl pazarlanır bilmiyor olabilir. Son zamanlarda 3 tane kağıdı beğendiğimi söyledim. Tüpraş, Isctr ve Mgros. Şimdi buradan birisi çıkıp desin lütfen "senin yüzünden Thyao aldım" diye. Diğer 3 kağıdı alan var biliyorum ama Thyao'yu bilmiyorum. Buyurun lütfen..
Yer İmleri