Sayfa 70/314 İlkİlk ... 2060686970717280120170 ... SonSon
Arama sonucu : 2511 madde; 553 - 560 arası.

Konu: DARDL Dardanel Önentaş Gıda San.

1. Şirketin 500 bin tl ye mi ihtiyacı var. Çağır bir gazeteci. Borçları ödedik 100 milyon dolar ciro yapacağız de. Alıcılar gelsin. Sat 300 bin lot. 500 bin tl cepte.

2. Spk'ya öneriler sizde destek olun, borsa yatırımcının soyulma yeri olmaktan kurtulsun
    @Aneltzede adlı kişinin Tweetine göz at: https://twitter.com/Aneltzede/status...752094209?s=09

3.  Alıntı Originally Posted by manisali Yazıyı Oku
    Şirketin 500 bin tl ye mi ihtiyacı var. Çağır bir gazeteci. Borçları ödedik 100 milyon dolar ciro yapacağız de. Alıcılar gelsin. Sat 300 bin lot. 500 bin tl cepte.
    Yani yazdığınızı bir okuyun Sn Manisalı şirketin paraya ihtiyacı olsa neden kendi lotunu satsın.kendinin paraya ihtiyacı olmuş olabilir.şirketin paraya ihtiyacı olsa Niyazi bey kendi lotunu satar mı? Ytd

4. Doğrudur ben kendisinin demek istedim şirketin yazmışım.

DARDL Konsolide 2017/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -20805060

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

6. Geçen yıl faaliyetlerinden kar etmesine rağmen borçlarının maliyetleri nedeniyle zarar eden şirketimiz bütün borçlarını uzun vadeye yayarak yapılandırdı.....

bu sene kar açıklayacağını düşünüyorum.....

Orta ve uzun vadede ise Yakın izleme pazarından çıkacağını düşünüyorum......

Yaklaşan Ramazan ayı nedeniylede gıda şirketlerinin yükselişindende olumlu etkilenebilir
    Söylediklerim kendi fikirlerim olup yatırımcı tavsiyesi kapsamında değildir.

7. omrumuzu servetimizi bitirdin bee. sen de esasinda kurmussun bir ciftlikbank senelerdir somuruyorsun bizi. Tuna Bank kurmus adam bizim gibi sazanlari avliyor.

8. Şirketimizin uzun vadeli borçlarını yapılandırdı bildiğiniz gibi.....

Her ay 360 bin dolar ödeniyor yani bugünkü para ile 1.440.000 lira......

aylık 20-25 milyon lira civarı ciro yapan bir şirket için bu parayı ödemek artık sorun olmaz diye düşünüyorum.

geçen yıl faaliyet karı olarak 10 milyon liraya ulaşan şirket finansman zararı fazla olduğu için 20 milyon lira civarı net zarar etti. bu sene finansman sorunu olmayacak....

şahsen kara geçeceğimizi düşünüyorum. sembolik kar açıklasa dahi uzun bir aradan sonra kar açıklayabilecek şirketin artma potansiyelinin gayet fazla olduğunu düşünüyorum...

tabi naçizane fikirlerimdir saygılar
    Söylediklerim kendi fikirlerim olup yatırımcı tavsiyesi kapsamında değildir.

Sayfa 70/314 İlkİlk ... 2060686970717280120170 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •