Sayfa 700/1003 İlkİlk ... 200600650690698699700701702710750800 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 5,593 - 5,600 arası.

Konu: HALK Cafe - II

bankalar harici hisseler dönüş yaptı.
    bankalar çok geride kaldı.
    ak ata bindik sıramızı bekliyoruz.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

3. Bu topiği HALK olarak görmeyin, Bu topik, Secbul'u kazandı, Enigma'yı kazandı, mrsun grafikleri ile destek verdi, 666 uçakları ayrı ayrı izledi inceledi izletti. Bu topikte rekabet çekişme yok. Zenginlik var. Krizin ilk günlerinde Migros'u yakaladık. İllaki herkes aynı pozda olmaz. Mesela ben halkbank da olsam, böyle bir zamanda çok kişinin halkbank da olmamasını isterdim. Gemi yükü dengeli olmalı, herkez kıç tarafına doğru (kıç halkbank oluyor gelirse gemi batar. Spekde bir insan sonuçta, 3-5 kişiyi görmezden gelir, 300 kişiyi görmezden gelmez.

Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    ŞAHNA, Türkçe güzel bir dil. Ama kullanana, mesela vob da yön alıyorlar, go go go, ho ho ho, şöför atladı, uzaya gidiyor, daha acayip acayip cümle ve sözcükler. Dün akşam 23 sayfa yani 230 yazıda sadece 1 yazı okunmaya değerdi. Çok yazık, bunu yazan okuyan insanlar ne yaşıyor bilmek anlamak zor.

Bu topik hızlı açıldı ve hızlı toparlandı, güzel faydalı ve verimli çalışmalar var. Her şeyden önce demokrasi var.

Nereye nasıl yatırım yapıldığının önemi yok, 1929 yaşatılırsa herkes eşitlenecek, sadece peynirini kendisi yapan, tarım ve hayvancılıkta güçlü insanlar mutlu olacak.

Binler değil, milyonlarca için son 50 yılda köyleri terk etti. Bu avrupada böyle değil, ülkemiz gibi gelişen ülkelerde böyle.
    o topik çok hızlı yok yok.
    ben de izledim ne iş yaptıklarını anlamadım.
    orayı da secbul baba gazlıyor.

5.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Bu topiği HALK olarak görmeyin, Bu topik, Secbul'u kazandı, Enigma'yı kazandı, mrsun grafikleri ile destek verdi, 666 uçakları ayrı ayrı izledi inceledi izletti. Bu topikte rekabet çekişme yok. Zenginlik var. Krizin ilk günlerinde Migros'u yakaladık. İllaki herkes aynı pozda olmaz. Mesela ben halkbank da olsam, böyle bir zamanda çok kişinin halkbank da olmamasını isterdim. Gemi yükü dengeli olmalı, herkez kıç tarafına doğru (kıç halkbank oluyor gelirse gemi batar. Spekde bir insan sonuçta, 3-5 kişiyi görmezden gelir, 300 kişiyi görmezden gelmez.
    ortak bu bahsettiğin 300 kişi benim gibi ufak tefekse konteynırların arasına bile saklanırız

6.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    bankalar harici hisseler dönüş yaptı.
    bankalar çok geride kaldı.
    ak ata bindik sıramızı bekliyoruz.
    bu cds ile bankalar zor gider.

cds:

https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...990407a5b6.png

xbank:

https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...98c6067ab7.png

Alıntı Originally Posted by enigma72 Yazıyı Oku
    gelin beyaz ata binmiş.ya nasip demiş

Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Bu topiği HALK olarak görmeyin, Bu topik, Secbul'u kazandı, Enigma'yı kazandı, mrsun grafikleri ile destek verdi, 666 uçakları ayrı ayrı izledi inceledi izletti. Bu topikte rekabet çekişme yok. Zenginlik var. Krizin ilk günlerinde Migros'u yakaladık. İllaki herkes aynı pozda olmaz. Mesela ben halkbank da olsam, böyle bir zamanda çok kişinin halkbank da olmamasını isterdim. Gemi yükü dengeli olmalı, herkez kıç tarafına doğru (kıç halkbank oluyor gelirse gemi batar. Spekde bir insan sonuçta, 3-5 kişiyi görmezden gelir, 300 kişiyi görmezden gelmez.
    forumu evlere tıkılınca sıkı takip eder oldum, eleştiri kabul ederseniz şunu söyleyebilirim(kişisel değil başlık olarak), bu başlıkta fikirler hızlı değişiyor, takip eden çoğu kişi bu hıza yetişemez.

sayg,
    men dakka dukka

Sayfa 700/1003 İlkİlk ... 200600650690698699700701702710750800 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •