Sayfa 702/1000 İlkİlk ... 202602652692700701702703704712752802 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 5,609 - 5,616 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - I

1. Ben S-400 ler gelir sonrasında ekonomik yaptırımlar vesaire olursa 8-9 ları hala görülebileceğini düşünüyorum. Ama inşallah olmaz öyle yaptırımlar, olursa sallantıda olan ekonomi çöker resmen.

Rahip olayında ekonomik yaptırım olmadan twitlerle 4.70 den 7.20 yi görmüştük.

2.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Bi topyekun savaşa girmediğimiz kaldı , onun haricinde konuşulmayan negatif ne kaldı ki :;
    Gazeteci Uğur Dündar, CNN Türk'te yayınlanan 'Tarafsız Bölge' programına telefonla katılarak Ekrem İmamoğlu ile Binali Yıldırım arasında pazar günü gerçekleştirilecek ortak canlı yayın programının moderatörlüğünü neden kabul etmediğini açıkladı.

Dündar, "Bir vazgeçme söz konusu değil. Daha teklif aşamasında toplumda korkunç boyutta kutuplaşma oldu. Linç girişimi, manipülasyon başladı. Benim gibi deneyimli birinin bunu fark etmemesi imkansız. Bana düşen bu kutuplaşmayı göstermektir. Toplulumuz şimdiye kadar hiç hissetmediğimiz kadar kutuplaşmış durumda. Bu gidişle farklı görüştekilerin bir arada yaşaması imkansız hale gelecek. Bizim bu sorunu bir an önce halletmemiz gerekiyor" dedi.

3.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Hiç sanmıyorum, anlayamadığınız bir şey var damat bu kur işini çözdü. Ekonomi konusunda sınıfta kaldı ama dolar konusunda eline sopayı aldı önce merkezi sonra kamu bankalarını sonrasında özel bankalarıda hizaya getirdi.

Kamu bankalarında 7/24 nöbetçi memurlar var artık.
    İksir bulundu kurda, çok uçuk rakamlar sert ataklar beklemeyin.
    Abi 17 yildir ekonomi de ellerine yuzlerine bulastirmadan yaptiklari, yahu ne de iyi yapmislar, super bunlar dedigin tek bir sey soyler misin. Kur ile mucadeleyi bulmak falan. Ayip oluyor ama😀

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,302
     Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Bi topyekun savaşa girmediğimiz kaldı , onun haricinde konuşulmayan negatif ne kaldı ki :;
     Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Gazeteci Uğur Dündar, CNN Türk'te yayınlanan 'Tarafsız Bölge' programına telefonla katılarak Ekrem İmamoğlu ile Binali Yıldırım arasında pazar günü gerçekleştirilecek ortak canlı yayın programının moderatörlüğünü neden kabul etmediğini açıkladı.

Dündar, "Bir vazgeçme söz konusu değil. Daha teklif aşamasında toplumda korkunç boyutta kutuplaşma oldu. Linç girişimi, manipülasyon başladı. Benim gibi deneyimli birinin bunu fark etmemesi imkansız. Bana düşen bu kutuplaşmayı göstermektir. Toplulumuz şimdiye kadar hiç hissetmediğimiz kadar kutuplaşmış durumda. Bu gidişle farklı görüştekilerin bir arada yaşaması imkansız hale gelecek. Bizim bu sorunu bir an önce halletmemiz gerekiyor" dedi.
    Bağlantı kuramadım, saatten galiba

5.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Bağlantı kuramadım, saatten galiba
    Ülke içerden geriliyor, Dündar az önce açıklama yaptı, dışarısı zaten malum Akdenizde sular ısınıyor. Birde ABD teklikesi var her yönüyle. Siyasi belirsizliğide buna ekleyin.

6.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Abi 17 yildir ekonomi de ellerine yuzlerine bulastirmadan yaptiklari, yahu ne de iyi yapmislar, super bunlar dedigin tek bir sey soyler misin. Kur ile mucadeleyi bulmak falan. Ayip oluyor ama��
    Geçen sene yazın 7.20 olan dolar şuan 5.70 ise damadın hakkını teslim etmek lazım.
    Ekonomik olarak vasat bir yıl geçirdi her yönüyle onu belirtim zaten.
    Ama sopa ekonomisini iyi yönetiyor nede olsa reisin damadı.

7. Pentagon yetkilileri, Türk pilotlara ABD'nin Arizona eyaletindeki Luke Hava Kuvvetleri Üssü'nde verilen eğitimin sonlandırıldığını bildirdi.

8.  Alıntı Originally Posted by chinawhite Yazıyı Oku
    Pentagon yetkilileri, Türk pilotlara ABD'nin Arizona eyaletindeki Luke Hava Kuvvetleri Üssü'nde verilen eğitimin sonlandırıldığını bildirdi.
    Olmaz bir şey yarın dolar %1 daha düşer.

https://tr.sputniknews.com/abd/20190...sonlandirildi/

Sayfa 702/1000 İlkİlk ... 202602652692700701702703704712752802 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •