Sayfa 703/1000 İlkİlk ... 203603653693701702703704705713753803 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 5,617 - 5,624 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - I

1.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Geçen sene yazın 7.20 olan dolar şuan 5.70 ise damadın hakkını teslim etmek lazım.
    Ekonomik olarak vasat bir yıl geçirdi her yönüyle onu belirtim zaten.
    Ama sopa ekonomisini iyi yönetiyor nede olsa reisin damadı.
    Abi zaten sorun burada. Ekonominin vasat iltifat olur, geberik olmasi. Secim var diye krizi kabullenmediler hic bir adim atmadilar hastayi uyuttular. Tam secim gecti derken yeni secim cikardilar uyumaya devam. Ne kadar gidebilirsin hic bir sey yapmadan. Adim atmaya korkuyorlar zaten. İlk ciddi adimda bumm.

2. S-400 krizi, İstanbul seçimi ve akdenizde her geçen gün ısınan sulara rağmen dolar düşüyorsa damadı tebrik edip çakma YouTube ekonomistlerini yermek lazım. 12 olacak 15 olacak diye diye milleti dolara gömdüler resmen.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Ülke içerden geriliyor, Dündar az önce açıklama yaptı, dışarısı zaten malum Akdenizde sular ısınıyor. Birde ABD teklikesi var her yönüyle. Siyasi belirsizliğide buna ekleyin.
    Dostum sen : 6 'nın üzerine atması için çok negatif bir gelişme lazım, yazmışsın. Ona istinaden ben de daha ne olabilirki dedim .

Ya galiba biz aynı şeyi söylüyoruz da anlatamıyoruz

4. Uyuyun gari [emoji23][emoji23]

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Nil Satis Nisi Optimum

5.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    S-400 krizi, İstanbul seçimi ve akdenizde her geçen gün ısınan sulara rağmen dolar düşüyorsa damadı tebrik edip çakma YouTube ekonomistlerini yermek lazım. 12 olacak 15 olacak diye diye milleti dolara gömdüler resmen.
    Bence çok erken ve çok net konuşuyorsunuz birilerini övmek için.
    Umarım krizi görmeyiz.
    Bu çıkan haberler zaten fiyatlandı. Bunlar somut ve gerçekçi yaptırımlar değil. Aba altından sopa gösterme. Umarım bunlarla sınırlı kalır:/
    Keşke ülkece Akdenize odaklansak ama herkes S400 düşünüyor. Ben S-400lerin asıl alınma sebebinin Doğu Akdeniz doğalgazı olduğunu düşünüyorum.
    12-15 olacak diyen youtuberları neden dinliyorsunuz ki. Ben şahsen 180m $ alan yerleşiklerin bu showmenleri dinlendiğini düşünmüyorum.
    Al yat taktiği güzel devam ediyor.6.70 hedefleri yakındır.
    ytd

6.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Dostum sen : 6 'nın üzerine atması için çok negatif bir gelişme lazım, yazmışsın. Ona istinaden ben de daha ne olabilirki dedim .

Ya galiba biz aynı şeyi söylüyoruz da anlatamıyoruz
    Bahsettiğimiz tehlikeler potansiyel olarak var, henüz açığa çıkan yani fiile-eyleme dönüşen bir şey var mı yok. Yani ne füzeler geldi, ne ekonomik yaptırımlar oldu, ne İstanbul seçimi bitti, nede Akdenizde bir atraksiyon yaşandı.

Bir negatif gelişme demek bunlardan birinin eyleme dönüşmesi demektir.

7.  Alıntı Originally Posted by chinawhite Yazıyı Oku
    Bence çok erken ve çok net konuşuyorsunuz birilerini övmek için.
    Umarım krizi görmeyiz.
    Bu çıkan haberler zaten fiyatlandı. Bunlar somut ve gerçekçi yaptırımlar değil. Aba altından sopa gösterme. Umarım bunlarla sınırlı kalır:/
    Keşke ülkece Akdenize odaklansak ama herkes S400 düşünüyor. Ben S-400lerin asıl alınma sebebinin Doğu Akdeniz doğalgazı olduğunu düşünüyorum.
    12-15 olacak diyen youtuberları neden dinliyorsunuz ki. Ben şahsen 180m $ alan yerleşiklerin bu showmenleri dinlendiğini düşünmüyorum.
    Al yat taktiği güzel devam ediyor.6.70 hedefleri yakındır.
    ytd
    180 milyar dolar sifirdan alinan birsey yok abi. 2014 basindan beri 135 milyar dolarin altina hic inmedi dthlar zaten. Kur 7,20 vurdugunda bile 150 milyar dolar civariydi.

8.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    180 milyar dolar sifirdan alinan birsey yok abi. 2014 basindan beri 135 milyar dolarin altina hic inmedi dthlar zaten. Kur 7,20 vurdugunda bile 150 milyar dolar civariydi.
    Tamam hocam genelleme olarak öyle. Ama millet sabırla bekliyor. Al sat yapmıyor. Youtube gün boyu video çeken şarlatanları dinlemiyor.Biliyorum tabiki hemen oluşmadığını o birikimin

Sayfa 703/1000 İlkİlk ... 203603653693701702703704705713753803 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •