Sayfa 704/1006 İlkİlk ... 204604654694702703704705706714754804 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 5,625 - 5,632 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Alıyor da vergisini veriyor. 1 alıyor kendine, 2 alıyor devlete. Buna rağmen sınırlama koyulacaksa hiç yaşamayalım.
    Vergiyi aliyor butceye ordanda yeniden piyasaya=cari acik !

2.  Alıntı Originally Posted by theosos Yazıyı Oku
    Sabahtan akşama küfrettigim dönemleri yaşıyorum...

Bu nasıl bir vurdumduymazlıktır, bütün dengelerin içine edildi, enflasyonist sarmal, fırtına görmezden geliniyor...

Benim gibi kafayı yeme modunda olan başka var mi aranızda, benim bünye mi aşırı reaksiyon gösteriyor???
    Üzülüyorum. Dolar tl’yi erittikçe maaşlı çalışmak anlamsız hale geliyor. yurtdışında çalışan muadillerinizin gelirlerini görünce geçmiş olsun diyorsunuz. Zaten beyaz yakanın göçü hiç durmadan devam ediyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben olsam ihracat yapmayana lux arac alma hakki tanimam.
    Ayrica gencler sinirsiz ithal mal aliyor.alibilmemneden filan...sinirsiz.
    Araba tadilatlaroda ayrica cabasi.

4.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Vergiyi aliyor butceye ordanda yeniden piyasaya=cari acik !
    Anlamadım dediğinizi. TC zaten vergilerle döndürülen bir devlet. Araç satılmazsa vergi toplanamaz. Vergi toplanamazsa maaşlar ödenemez.

TC, Arabayı üreten Almanya'dan daha çok kar ediyor topladığı vergilerle. Araba satışlarının durmasını en son devlet ister.

Satışları sınırlandırmak yerine ÖTV'yi arttırırlar. ÖTV arttıkça da satışlar daha çok artar çünkü bu zamana kadar almış olanların elindeki mal da değerlenir.

90'lar da böyleydi. Ben çocuktum tabi. Babam 800 milyon tl'ye ford almıştı. 1-2 sene önce 300 milyon muydu neydi aynı araba. Sonra milyar falan olmuştu. Öyle bir şeyler. Kabus da olabilir bu. Çok eskidendi

5. Şu an kredi faizleri ucuzlasa kim yatırım yapacak herkes dolara altına koşacak akıllarınca ihtiyaç kredisini yüksek tutarak bunu engellemeye çalışıyorlar diğer kredilerde sanki kata kulli olmayacak nasıl denetleyeceksin müthiş bir belirsizliğe soktular ekonomiyi

6.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    1500 e canavar gibi tel.var.bedava sayilir.ama marka alirsan kaziklanirsin.
    İlk 3 dakikayı izleyiniz

japonyada kısa süreli bir kampanyaymış bu

Yeni hat alana “ Xiaomi Redmi 9T ” hediye veriyorlar.

https://youtu.be/mI_95BJkNzo

Butcenin hesabini veren varmi.nereye ne harcanıyor.trilyonlar toplandi.kopru yollardan tekrar vergi veriyoruz.
    Bu kafayla seneye 20 tl.olur.

8.  Alıntı Originally Posted by theosos Yazıyı Oku
    Sabahtan akşama küfrettigim dönemleri yaşıyorum...

Bu nasıl bir vurdumduymazlıktır, bütün dengelerin içine edildi, enflasyonist sarmal, fırtına görmezden geliniyor...

Benim gibi kafayı yeme modunda olan başka var mi aranızda, benim bünye mi aşırı reaksiyon gösteriyor???
    Aynı durumdayız,
    Sırıta sırıta istifini bozmadan her gün gelip cebimdeki paranın bir kısmını alıp giden hırsızlara karşı elim kolum bağlı oturmuş gibi hissediyorum.

Sayfa 704/1006 İlkİlk ... 204604654694702703704705706714754804 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •