Originally Posted by
watcher46
Bir tarafta çok acı Türkiye gerçekleri,şerro nun biri Konya da kadını katlediyor,pişmanmısın diyenlere;namustan pişman olunurmu diyor,çünkü biliyor namus iftirası+takım elbise:10 yıl bir insan hayatını bitirmenin bedeli..
Diğer tarafta,foruma geliyorsun bazı kafalar pırıl,pırıl....hayır bu kafaya nasıl ulaşılır onu gerçekten anlamıyorum...

bu surec aniden olusan bir surec degil..bu olayin sosyolojik alt yapisi 82 darbesine kadar dayanir..mesele uzun , ben sadece geride kalan yavrucaga uzuldum, o travmayi bir omur boyu atlatamaz, cok aci..
biri canli biri olu olarak mezara girdi, ne icin.? neden.? madem kadin evlenecegim diyor birak evlensin ne yapacaksin tursusunu mu kuracaksin.?
noldu simdi , kopekler gibi pisman olmustur lakin is isten gecti.!
neden ulan neden.?
niye yakiyorsun hem kendini hem kadini..geride kalan cocuk ne olacak, hic mi dusunmuyorsun.?
hadi herseye kiydin, o masuma nasil kiydin.?
tuz koktu demistim daha once, egitimin altina dinamiti yerlestirirsen sonuclari bu olur..
1980 /2000 arasi
2000/2020 arasi
bu iki donem cinayetleri bi aciklasin sayin bakan, cikmis davanin mudahili olacagiz demis, selam soyle derler bizim buralarda..
cocugu bi koleje yerlestirip omur boyu egitim destegi ver kafi , gerisi laf-i guzaf sayin bakan..
diplomat yap bu cocugu, buyur..
bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..
Yer İmleri