Sayfa 706/897 İlkİlk ... 206606656696704705706707708716756806 ... SonSon
Arama sonucu : 7169 madde; 5,641 - 5,648 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

Alıntı Originally Posted by Rapmatic Yazıyı Oku
    Arkadaşlar çok düştü haklısınız ama sene sonu ciroyu karlılığı hesaplayın, gerisi boş, kısa vadede ne olacağı belli olmuyo görüntüde olduğu gibi tepeden yüzde 50 düşebiliyo, ben kendi adıma sabredeceğim, iş yaptıkça yatırımlar bittikçe güzelleşen, büyüyen şirkette her türlü oyun dönebilir, psikolojiye yenilmeyen para kazanacaktır. Ytd.
    zaten olay bilanço artık tek umudumuz o.. bu kadar düşeceğini hiç öngöremedim. yoksa kar da mis gibi kenara çekilirdim.

ama gerçek şu beklenti satın alınır gerçekleşince satılır yine çok basit bir kurala uymadık..

aslına alınan işler vs gözümüzü boyadı ama kurallara uymazsan böyle oluyor..

tek umudumuz güzel bir bilanço..
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    zaten olay bilanço artık tek umudumuz o.. bu kadar düşeceğini hiç öngöremedim. yoksa kar da mis gibi kenara çekilirdim.

ama gerçek şu beklenti satın alınır gerçekleşince satılır yine çok basit bir kurala uymadık..

aslına alınan işler vs gözümüzü boyadı ama kurallara uymazsan böyle oluyor..

tek umudumuz güzel bir bilanço..
    Hocam ben eminimki yine aynı hızda yerine gelecek, gesan özelinde olumsuz bir durum yok, sektör içinde aldığı ihale miktarları açısından önde.. seçim belirsizliği, siyasi çirkinlikler şu an bulunduğumuz durumda herşey var. En nihayetinde endekste fena bir şekilde düşüyor tüm hisseler düşüyor. Şahsen benim şüphem yok, tek yapılacak beklemek.. ytd.

yabancı takas oranı artmaya devam ederken günlerdir bankoff satıyor.. kimin malını satıyor ahh ahh..

ziraatın karşıladığı mallar kimindi ? ben satmadım o satmadı kim satıyor bu malları..

birde üstüne endeksin 3x fazlasıyla düşen bir gesan
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

herkese merhaba!

sorulması gereken

GESAN mı biriktirmeli ? yoksa EUROPOWER mı

ya da her ikisi mi?

görüşleriniz ışık tutacaktır eminim bir çok kişiye saygılar.

5. hacimsiz bir şekilde düşüyouruz. artık daha fazla dayanamadım ve 52 liradan tamamını verip çıktım. allahından bulsunlar.

6.  Alıntı Originally Posted by Rapmatic Yazıyı Oku
    Hocam ben eminimki yine aynı hızda yerine gelecek, gesan özelinde olumsuz bir durum yok, sektör içinde aldığı ihale miktarları açısından önde.. seçim belirsizliği, siyasi çirkinlikler şu an bulunduğumuz durumda herşey var. En nihayetinde endekste fena bir şekilde düşüyor tüm hisseler düşüyor. Şahsen benim şüphem yok, tek yapılacak beklemek.. ytd.
    hocam işler iyi olsa bile aşağısı dipsiz kuyu gerçekten çok korkmaya başladım. haftaya aynı şekilde taban serileri devam edecek mi etmeyecek mi sorusu beni yedi bitirdi artık rahatlamak için sattım çıktım. 43lerin bile altını görebilir diye korktum açıkcası zira europower dan önce deprem dönemi görmüştü o fiyatları. şimdi europower var cazibesini iyice kaybetti. aslında patronlar europower ı arz ederken bundan biraz alsalardı bari.

7.  Alıntı Originally Posted by ikasemre Yazıyı Oku
    hacimsiz bir şekilde düşüyouruz. artık daha fazla dayanamadım ve 52 liradan tamamını verip çıktım. allahından bulsunlar.
    adamlar nerden satarsalar kardalar maliyetleri 5 tl hayırlı olsun biz alışmısız hissesiz yatamıyoruz

8. Astor atağa geçti. Bilançosu nasıl sizce? Geçen yıla göre x2 yapmış

Sayfa 706/897 İlkİlk ... 206606656696704705706707708716756806 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •