Başbuğun mezarına giden reis bana çok anlatıyor.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Başbuğun mezarına giden reis bana çok anlatıyor.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Hulusi Akar, Türk Silahlı Kuvvetlerinin başarılarını görmeyen, görmek istemeyen, hırs, ihtiras ve haset ile körleşenlerdir. ifadelerini kullandı. Akar devamında, bildirinin demokrasimize zarar vermekten, personelin moralini olumsuz etkilemekten, düşmanlarımızı sevindirmekten başka işe yaramadığı açıktır.
Türkiye Cumhuriyeti Devleti demokratik, laik, sosyal bir hukuk devletidir. Bağımsız Türk yargısının gereğini yapacağına inancımız tamdır.
https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...-tepki-1825824
Simdi basinda bunu okuyunca, ne dusunursunuz ?
Buna inanirmisiniz, zekamla dalga geciyor demezmisiniz ?
Nasil susacaksin ?
Nasil.
Ayhan başkan, dolar sakinleşince başlıkta sakinliyor. Dolarda heyecan başlayınca burada tavan yapıyor. Esas soru ; Selçuk geçer mi , kıdemli mi haklı çıkacak ?
Bu başlık 1000 sayfa olmadan 8,50 yi geçirebilen mi. Yoksa '' dağılın ulan araba- ev- elma- armut alın, vazgeçin artık şu dolardan '' mı diyeceksiniz.![]()
Ya ben bu emekli amiraller işini anlamadım.Yahu bu hükümet asker askerken büyükanıt ın bildirisine karşı tırsmadı ,çıktı reddetti, sallamadı,asker de dişlerinin birileri tarafından sökülmüş olduğunu eski gücünün olmadığını ilk o bildiri ile anladı.E bu askerlerin hemen hepsi o zaman muvazzaftı,o zaman olayın nasıl seyrettiğini görmediler mi,gördülerse anlamadılar mı,bunlar nasıl kurmay olmuş nasıl amiral olmuş.E sen bir nevi kanarya sevenler derneği gibi bir şeysin gücün hükmün bu kadar ne demeye bildiri falan veriyorsun anlamadım.Ha vatanseversindir,bazı şeyleri içine sindiremiyorsan ki doğaldır,bu forumda askerlikle uzak yakın alakası olmadığı halde tepkilerini dillendiren bir sürü forumdaş var,sen de, zaten çoğunun you tube kanalı var tvlere çıkma imkanı var,kitap yazma makale yazma imkanı var düşüncelerini oralarda söyle.Bu bildiri falan bir kere adı bile itici,bu kadar darbe görmüş bir ülkedeyiz,üstelik 1980 darbesini amerika istemiş sen hem altyapısını hazırlamışsın hem de yapmışsın darbe liderin evren yargılanmış da yaş itibariyle yırtmış ,yapma işte böyle şeyler gerek yok.Atatürk atatürk diyen bir ordumuz var ,yahu atatürk mecliste bir tane askerin siyaset yapmasına izin vermiş mi,ya kışla ya siyaset dememiş mi,atatürk bilmiyormuydu meclisi feshedip darbe ile kurtuluş savaşını yönetmeyi,ne demeye kurtuluş savaşının en sıkıntılı günlerinde meclisten başkomutanlık yetkilerini almak için uğraştı,atatürk neden darbe yapmadı.
Yer İmleri