Sayfa 708/1000 İlkİlk ... 208608658698706707708709710718758808 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 5,657 - 5,664 arası.

Konu: Viop XLIII

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Söyle metin abime iki gün tatile girdik, iki gün rahatız, fışkırttıramaz, ohhhh yeahhh
    Black monday neden olmasın
    Şaka la şaka, henüz dönüş emaresi yok endekiste ralli tüm hızıyla devam ediyor.
    Emeği geçenlere teşekkürler... İyi akşamlar.
    Akşama bakalım kasadaki ceton durumuna
    Benim 6 dene şortum oldu
    6. flat olamsı lazımdı day tradelikti ya hani
    Hayat hoş gerisi boş

2. Banakalar ile ilgili bir gelişme olabilir, sortçu sıkıştırmanın ötesine geçti bence.

BBVA geri alım açıklayabilir.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    6. flat olamsı lazımdı day treaelikti ya hani
    Sen bu hafta hiç benim day trade vob yaptığımı gördün nü, malak gibin yatıyorum poz. umun üstüne.
    normalde dönüş emaresi gelmeden şort yabmıycaadım emme çok pis gaza geldim
    7.yi 4000 den atacam, cetonlarım ucuza gidiyeah
    Hamdım Piştim Yandım

4. 2.9.22 cuma

Borsa İstanbul bir bütün olarak .. TL bazlı tüm zamanların en yükseğini gördü ve en yüksek kapanışını yaptı ..

Alemin longerlerine tebrikler
    Hayat hoş gerisi boş

5. KAP: IZMDC [ ] İZMİR DEMİR ÇELİK SANAYİ A.Ş. Faaliyetlerin Kısmen veya Tamamen Durdurulması ya da İmkansız Hale Gelmesi

Orjinal Link:

https://www.kap.org.tr/Bildirim/1059715

Uzun Çelik Ürünleri (Nervürlü İnşaat Demiri) pazarında yaşanan dönemsel daralma neticesinde ilgili ürün talebinde azalma yaşanmaktadır. Artan üretim maliyetleri ve ekonomik koşullar gereği, proaktif yönetim anlayışı çerçevesinde kaynakların daha etkin, verimli kullanılması ve olası maliyet zararlarını önlemek amacıyla;

Şirketimiz üretiminin Çelikhane bölümünde üretime geçici olarak bir vardiya ara verilerek üretimimizi iki vardiyaya, Çubuk Haddehanesi bölümünde ise üretime geçici olarak iki vardiya ara verilerek üretimimizi bir vardiyaya düşürmüş bulunmaktayız. Profil Haddehane tesisimizde üretim normal düzeninde devam edecektir.

Alınan bu aksiyonlar geçici olup, operasyonlarının devamlılığını teminen Uzun Çelik Ürünleri (Nervürlü İnşaat Demiri) pazarında yaşanacak gelişmeler, üretim maliyetleri, talep ve siparişler göz önünde bulundurularak dinamik olan bu sürecin içerisinde söz konusu vardiyalar artırılabilecektir.

İşbu açıklamamızın İngilizce çeviri metinlerinde herhangi bir farklılık olması durumunda, Türkçe açıklama esas kabul edilecektir.

__________________________________________________ ______

Bir kaç gün önce 1 arkadaş bu şirket hakkında yazmıştı.

YTD

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,142
    Blog Entries
    1
    Haber yuksek orta klasmana verildi/duyuldu bence.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Sen bu hafta hiç benim day trade vob yaptığımı gördün nü, malak gibin yatıyorum poz. umun üstüne.
    normalde dönüş emaresi gelmeden şort yabmıycaadım emme çok pis gaza geldim
    7.yi 4000 den atacam, cetonlarım ucuza gidiyeah
    Net yazıyorum anlaşılmıyor ..şifreli yazıyorum anlaşılmıyor ..Ov yazıyorum yooh ..Day_trade yoohh ..

Manzume şeklinde okuyan var mı? yohhh ..

O zaman ben niye yazıyorum burda ..heeeççç
    Hayat hoş gerisi boş

8. Reel hayatta benim yıllık iznim başladı ..tatil dönüşünde kısmette varsa görüşürüz İNŞALLAH

Tüm dostlarıma huzurlu bir hayat diliyorum
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 708/1000 İlkİlk ... 208608658698706707708709710718758808 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •