Sayfa 710/2311 İlkİlk ... 21061066070070870971071171272076081012101710 ... SonSon
Arama sonucu : 18484 madde; 5,673 - 5,680 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Turkish President Recep Tayyip Erdogan warns Greece:

"Occupying the Aegean Islands doesn't bind us. When the time is right, we'll do what's necessary. As we say, we can come there suddenly one night."

Bir gece ansızın Selanik'e gidelim. Ben en başta giderim. Ölmeye razıyım. Tayyip Ağam hadi be ya...
    @erefefik

2. ''Bir gece ansızın gelebilirim'' Kıbrıs olayları esnasında söylenmiştir. Rumlar buna aşağıdaki şarkıyla karşılık verirlermiş.

@erefefik

3. Bu işin sonu şüüüle oldu:

@erefefik

4. zeynep küçük
    @Avzkucuk
    ·
    4s
    Almanya da sıcak su kullanımı kısıtlanmış.
    Türkiye'nin kaybedip, Almanya'nın kazandığı doktor, mühendislere soğuk duş!!!
    Bunlar ne ki? Canları tehlikede. İnsanları fırınlara doldurup yakarlar. Avustralya, Kanada, Abd ve Avrupa'ya ''hayatımız kurtulacak'' diye gidenler, dünyadan haberi olmayan insanlardır.
    @erefefik

5. Her insan hayatının bir bölümünde düşer.Bu tekâmülün bir parçasıdır. Kalkıp,gerekiyorsa baştan başlamak ve denemek ise o dersi geçebilecek potansiyelin sizde olduğunu gösterir.Düştüğünde karalar bağlayanlar ise bunu idrak edene kadar hayatının her bölümünde tekrar tekrar düşerler.
    İnsan bu dünyaya düşmüştür.
    @erefefik

6. Mehmet Ali Çelebi
    @celebimehmeta
    ·
    7s
    Kritik 2 soru…

Abdullah Gül ve Babacan’ın olduğu masa FETÖ ile etkili mücadele edebilir mi?

HDP’nin desteklediği ortak Cumhurbaşkanı PKK ile mücadele edebilir mi? Güneyimizde terör devletini engelleyebilir mi?

Uyarıyorum 6’lı masa çıkmaz sokaktadır,halen dönüşü mümkündür!
    @erefefik

7. Hasan Mert Kaya
    @kayamerthasan_
    Hasköy Lale Lokantası, 1970

Lale tam bir esnaf lokantası. Zeytin yağlıları, sulu yemekleri tam tadında. Yaprak döneri çok çok başarılı ve zaten saat 15.00 gibi bitiyor, kalmıyor. İçeçek olarak komposto ya da cacık isteyin, kola vs içmeyin. Tatlı: Fırında tel kadayıf😊🌿

Abi ben bir zemanlar, Estanbul vilayatında gezerdim, büüle esnaf lokantalarında da yemek yerdim. Burası Üsküdar'daki Kanaat Lokantası kadar ulmasa da oldukça iyi bir lokantadır. Urlardan geçerken yiyiniz bir yemek.
    @erefefik

8. Belgin Dhyana Satori
    @BelginDhyana
    ·
    2s
    Almanya'da çelik fabrikaları Hamburg ve Bremende durduruldu. Ekonomiyi iyice resetliyorlar. Bu araba olmayacak demek. Ve çıkışlar demek. Hizlandilar. Ve suçlusu Corona ve Ukrayna savaşı 🙈🙈🙈
    Evet bu doğru. Herşeyin sorumlusu bunlar. Hamburg ve Bremen Sermayesi, doğalgaz şebekelerine el koymak çok basit bir hedef, bunların çok daha önemli hedefleri var.
    @erefefik

Sayfa 710/2311 İlkİlk ... 21061066070070870971071171272076081012101710 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •