Puhahhahha... Bu lavuk mu İşbir çekmiş sınıfta?Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hataydan biri yazmış neden böyle oldugunu...
olayı güzel özetliyor...
Depremden sağ kurtulan ve seçim için Hatay'a dönen bir okuyucumuzun mektubunı paylaşmak istiyorum. Sonuçların muhalefet için nasıl bu hale geldiğini çok güzel özetliyor:
"Batuhan Ağabey, bir konudan bahsetmek istiyorum. Ben Hataylı bir seçmenim. Depremden sonra Ankara’ya gittim, seçim için Hatay'a döndüm ve Türkiye Gönüllüleri adına Hatay Kırıkhan’da görev aldım.
Memlekete gittiğimde şunu duydum hep 'Buraya millet ittifakından hiçbir milletvekili gelmedi, gelenler hemen döndü, ortalıkta sadece Ak partili vekiller göründü.' Hiçbir seçim çalışması yapılmadı doğru düzgün, ne CHP ne İYİ parti... Kendi ilçesinden olan adaylar dahi bir defa görünmedi.
Dün ise görev aldığım okul temsilciliği görevinde bir sandıkta CHP müşahiti gelmemesinden dolayı o sandıkta müşahitlik yaptım. Aynı zamanda diğer sandıkların kontrolünü de sağlamaya çalıştım tek başıma. AKP ve MHP’nin her sandıkta müşahitleri dışında partililer olmasına rağmen bizlerin sandık için müşahit eksiği vardı.
Devamında Türkiye Gönüllüleri adına verilerimizi girmek için CHP ilçe koordinasyon merkezinde toplandık.
Onlardan da aldığımız verilerle tamamladık gece 3 sularında işlemlerimizi.
Orada gözlemlediklerim ise kendi verilerini dahi 2 kişinin girdiği sadece parti üyelerinin müşahitlerinin tutanakları bile getirmediği bir organizasyonluk vardı.
İlçe başkanı gayet iyi çalışmasına rağmen bana göre özellikle Antakya Samandağ ve İskenderun dışında hiçbir partili CHP ve İYİ parti olmak üzere doğru düzgün halk için çalışma yapmamış. Halkın oyunu istemeye talip olmak sadece ilçe başkanının değil, vekillerin de işidir. Hatta maalesef kulaklarım şunları duydu il Başkan yardımcısının bir genç arkadaşla konuşurken 'Bunlar 2.yurda bizi ezer geçer.' Kendileri dahi inanmıyorken doğru düzgün çalışma yapmıyorken bizlerin demokrasi uğruna İstanbul Ankara gibi şehirlerden gelip memlekete sahip çıkmaya çalışmamız maalesef boşa gidiyor."
Yatırım tavsiyesi değildir.
Bu yabancı tabana bu kadar mal yığmışken alıcı da gelmez. Yarın tabana basarsa 1.parti alıcı gelecek büyük ihtimal. Zaten hareketin başladığı yerin %4-5 üstü gibi olacak hisselerde..O yüzden tabana verseler bile hızlıca alıcı gelecek bence.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
2. seçimde 2 tarafta %50 geçemezse penaltılaramı gidiyor![]()
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Yer İmleri