Sayfa 717/1001 İlkİlk ... 217617667707715716717718719727767817 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 5,729 - 5,736 arası.

Konu: Viop - XIV

endeks30 zirvesine göre %30-35 düştü diyebiliriz..

eğer bazılarının beklediği gibi sert bir yükseliş olursa, yani V tipi hızlı bir toparlanma, %50 lik bir yükseliş gerekir eski zirvesine ulaşması için..

ancak geçmiş tecrübeler kriz sonrası sürecin aylar sürdüğünü gösteriyor.. daha hızlı bir toparlanma olması durumunda bu kadar hızlı para kazanmak mümkün olur mu ? ..sanmıyorum.. kişisel beklentim bir kaç ay sınırlı yükselişlerle toz bulutunun kalkmasının bekleneceği.. yani bu senaryo içinde 20 bin yukarı çıktıktan sonra tekrar 10-15 bin puan düşüş olabilir.. o nedenle sınırlı yükseliş dedim.. ama tam gaz tekrar 150 bine giderse o zaman şaşırtıcı olur benim için..

ayrıca.. eğer virüs kaynaklı kriz batıda bitse bile bizde piyasanın seyri daha değişik olabilir.. ödemeler dengesi ve bütçe geçen yıllara göre çok daha sıkıntılı..bizim "krizden" çıkmamız daha uzun sürebilir..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

2. Çok haince değil mi 😊😊😊😊

Düşünsenize uçakla para gelecek DİE al

Sonra seneto onaylanasın

Uçakla para gelmiyor DİE sat

HAhaha

Nasıl fikir ama ? YTd
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

3.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Dow
    Kol gibi artıda şuan +7.90 gibi

Birazdan ihtiyarın biri Dow jonstaki kol gibi artıyı azaltacak diyorum

YTd
    Sevgili dostum burnun iyi koku alıyor gözlerinde iyi görüyordur dowun 3. defa 20500 den döndüğünü saygılar esen kal.

büyük piyasa oyuncuları sadece long veya short yönlü trade ederek para kazanmıyorlar.. piyasanın görece yatay olması durumunda da enstrümanlar arasında "akıllı" geçişlerle maksimize ediyorlar kazançlarını.. aksi takdirde çok deterministik olur ve herkes para kazanırdı.. ama herkesin kazanması mümkün değil..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

5. Dün en son uzun pozisyondaydım.. Sabah ortalama 105.500 den uzunları kapattım ve sürekli olarak kısa pozisyon açıp 150-200 puan aşağıdan kapattım... Son olarak ortalama 106350 den kısadayım..
    Şimdiden yazalımki sermayeyi tükettin yada duruma göre pozisyon yazıyorsun diyenlere yarın, öbür gün cevabımızı verelim...

6. 2008 krizi öncesi ayni durum olmuştu.fed piyasayı paraya boğacaktı.
    Cumhuriyetçiler bir bayan senatörün ağzından
    Parti bitti demişti.
    Şimdi de demokratlar derse
    Seyreyle gümbürtüyü

7. Haydi Trump kaldir helikopterleri ireis. Zaten korononinda sonu geliyor. Haydin abbas

8. Hahahahah 1/2 saate haber edeceğiz diyen

Seneto nerde

Help me 🥰☠🥰☠🥰☠🥰
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Sayfa 717/1001 İlkİlk ... 217617667707715716717718719727767817 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz